Κριός

Ένας πιο ήσυχος μήνας σου χρειαζόταν και φαίνεται ότι ο Φεβρουάριος είναι ένας από αυτούς. Αν και με την πανσέληνο στις 5 κάτι γίνεται στη συναισθηματική σου ζωή που σε ξυπνάει και μάλλον σε προβληματίζει ευχάριστα. Είτε πρόκειται για έναν έρωτα ή για κάτι δημιουργικό, φαίνεται ότι σύντομα γίνεται μια νέα αρχή. Μπορεί να ολοκληρώνεται και ένας κύκλος και να παίρνεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις ως προς το πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε μια σχέση. Πόσο κρατάει ο έρωτας και τι μένει μετά; Προφανώς αυτό που μένει είναι το ταίριασμα. Αν δεν υπάρχει συμβατότητα, όταν ο έρωτας εξασθενίσει, κάτι που είναι φυσιολογικό, τότε δεν μένει τίποτα.

Μέχρι τις 20 μπορεί να νιώθεις ότι κλείνεσαι περισσότερο και ότι ασχολείσαι με εσωτερικά και ψυχολογικά θέματα. Αυτό είναι και κάτι που αυτό το διάστημα σε πάει πραγματικά μπροστά. Έχεις εξαιρετική επαφή με τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου και πολλά πράγματα που φαινόντουσαν σκόρπια πρωτύτερα τώρα κάπως συνδέονται και σου κάνουν περισσότερο νόημα. Αυτό και λόγω της Αφροδίτης μέχρι τις 20 στον δωδέκατο οίκο σου, αλλά και λόγω της νέας Σελήνης στο ίδιο σημείο την ίδια μέρα.

Από τις 20 η Αφροδίτη θα βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου και θα βγεις περισσότερο έξω, θα συναναστραφείς με κόσμο, θα έχεις την ευκαιρία να καλλιεργήσεις τις σχέσεις σου και θα αναζητάς την αρμονία και σε αυτές και στην καθημερινότητά σου. Εννοείται ότι ξεκινάει μια ερωτική περίοδος και ότι τα πάντα θα γίνονται λίγο πιο εύκολα από ό, τι πριν.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος