ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Τα Ζώδια του Δεκεμβρίου του 2022

Κριός

Τι χρονιά και αυτή που αφήνεις πίσω Κριέ. Όμως φαίνεται ότι ξεκινάει από αυτόν τον μήνα κιόλας μια νέα περίοδος για σένα λαμπρή και αισιόδοξη. Η πανσέληνος στις 8 οριστικοποιεί μια συμφωνία ή συνεργασία ή αυτές τις μέρες γίνεται μια νέα γνωριμία που φαίνεται ότι έχει καλές προοπτικές.

Γενικότερα ο επαγγελματικός τομέας θα έχει τις πρώτες εξελίξεις τον Δεκέμβριο, με την Αφροδίτη από τις 9 να περνάει στον δέκατο οίκο σου της καριέρας και του κύρους. Κάποια πράγματα τα οργανώνεις, κάποιες ευκαιρίες έρχονται, πάντως η κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται ότι βελτιώνεται αρκετά. Και ακόμη έχεις πολλά να περιμένεις.

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της αφθονίας και της ευημερίας θα βρίσκεται από τις 20 στο ζώδιό σου, για αρκετούς μήνες πλέον. Αυτό σημαίνει ότι γενικά η τύχη θα είναι μαζί σου και ότι αυτή τη χρονιά μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα. Άρχισε να κάνεις σχέδια λοιπόν.

Η νέα Σελήνη στις 23 είναι μια ένδειξη ότι η δουλειά θα αρχίσει να έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον. Μέχρι το τέλος του μήνα αυτός ο τομέας θα ανανεωθεί ή θα έρθει μια νέα ευκαιρία που θα αξίζει να αξιοποιήσεις.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς