Κριός

Ο Απρίλιος είναι μια από τις καλύτερες περιόδους της χρονιάς για σένα και αυτό έχεις αρχίσει να το νιώθεις ήδη από τον Μάρτιο, ότι τα πράγματα δηλαδή σταδιακά βελτιώνονται σε πολλούς τομείς. Δεν είναι και λίγο να έχεις τον Δία, που είναι ο πλανήτης των δώρων, της αφθονίας και της τύχης στο ζώδιό σου. Αλλά έχει και συνέχεια. Η πανσέληνος στις 6 μπορεί να φέρει μια νέα συνεργασία ή σχέση και να δράσει πολύ ανανεωτικά.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 10 θα βρίσκεται στα οικονομικά σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό, επειδή και η ίδια εκπροσωπεί αυτόν τον τομέα και τον ευνοεί ιδιαίτερα. Από τις 11 θα βρίσκεται στους Διδύμους και θα δεις την κοινωνική και τη συναισθηματική σου ζωή να γίνονται συναρπαστικές.

Αυτόν τον μήνα έχουμε και μια ηλιακή έκλειψη που είναι ουσιαστικά μια πολύ ισχυρή νέα Σελήνη (σαν να γίνονται τρεις μαζί φαντάσου). Πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και φέρνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες σε όλους τους τομείς.

Ο Ερμής από τις 21 θα κινείται ανάδρομα οπότε το τέλος του μήνα πρέπει να σε βρει λίγο πιο χαλαρό και χωρίς πολλές απαιτήσεις για τρέξιμο και εξελίξεις. Έχεις τόσα πολλά να σκεφτείς, να επαναδιαπραγματευτείς και να εκτιμήσεις εξάλλου, που το παραδέχεσαι κι εσύ ότι πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από όλα.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος