Δίδυμοι

Ο Μάιος είναι ένας μήνας με πολλές αλλαγές και πολύ εξωστρεφής και κοινωνικός.

Η διάθεσή σου βελτιώνεται και κάπως οι υποχρεώσεις δεν είναι τόσο πιεστικές.

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον πιο κοινωνικό σου οίκο, τον ενδέκατο.

Όμως ο οίκος αυτός δεν σχετίζεται μόνο με τις φιλικές σχέσεις και την κοινωνική σου ζωή, αλλά γενικότερα με τη δικτύωση και την προβολή σου.

Όπως και με τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

Είναι περίεργο να βλέπεις κάποιες από αυτές να πραγματοποιούνται, αλλά κάποιες φορές γίνονται κι αυτά Δίδυμε και το ξέρεις πολύ καλά.

Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και ο Δίας στις 10 και ο εν λόγω πλανήτης σχετίζεται με την τύχη, την αφθονία και την επέκταση.

Εκεί θα παραμείνει για έναν χρόνο με ένα μικρό διάλειμμα το Φθινόπωρο που θα επιστρέψει ως ανάδρομος στα επαγγελματικά σου για να δώσει έξτρα ώθηση σε αυτόν τον τομέα.

Λοιπόν ο Δίας είναι ο πλανήτης που όπου βρεθεί, γίνεται κάτι καλό και φυσικά το να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Κριού ειδικά αυτό το διάστημα που εκεί είναι και η Αφροδίτη, είναι ό, τι καλύτερο.

Και ο Άρης θα μετακινηθεί στον Κριό στις 24 και θα ξεκινήσεις μια πορεία δυναμικά εξωστρεφή και κοινωνική που σου ταιριάζει απόλυτα εξάλλου.

Βέβαια, ο κυβερνήτης σου, Ερμής, από τις 10 και όλον τον υπόλοιπο μήνα θα κινείται ανάδρομα και ίσως πρέπει να κάνεις μια ανασκόπηση και να λειτουργείς περισσότερο διερευνητικά, παρά να δρας, αλλά αυτό θα δεις ότι θα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι αυτό το διάστημα – εξάλλου έχεις κάνει αρκετά από την αρχή της χρονιάς, τώρα πρέπει να δεις πού βρίσκεσαι.

Στις 30 η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες και μια συνολική αίσθηση ανανέωσης. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Καρκίνος