Αιγόκερως

Ο Μάιος είναι ένας μήνας με αλλαγές και με έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την κατοικία, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις.

Η Αφροδίτη θα περάσει στις 2 στον οίκο σου που συμβολίζει αυτούς τους τομείς και αυτή είναι η πρώτη ένδειξη ότι ο μήνας θα φέρει θετικές εξελίξεις αν για παράδειγμα ψάχνεις σπίτι ή θέλεις να κάνεις κάποιο εγχείρημα που να αφορά την οικογένεια.

Εκεί θα βρεθεί στις 10 και ο Δίας, πλανήτης της αφθονίας, της τύχης και της επέκτασης, όπου θα παραμείνει έναν χρόνο – ό, τι καλύτερο.

Ο Ερμής από τις 10 θα κινείται ανάδρομα στον έκτο οίκο σου και θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη δουλειά, σε κάθε λεπτομέρεια.

Θα χρειαστεί να κάνεις μια ανασκόπηση, επίσης, όμως αυτό θα σε κάνει να καταλάβεις ακριβώς πού βρίσκεσαι και να το εκτιμήσεις.

Στις 16 η έκλειψη στον Σκορπιό μπορεί να βρει σε μια νέα ομάδα ανθρώπων ή να διαλευκάνει κάποια θέματα σε μια φιλική ή κοινωνική σχέση.

Στο τέλος του μήνα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 18, το ενδιαφέρον στρέφεται σταδιακά στην αισθηματική σου ζωή και σε έναν νέο έρωτα. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Υδροχόος