Κριός

Ο Μάρτιος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας με πολλές εξελίξεις. Πρώτα από όλα στις 4 ο Ερμής θα περάσει ως ανάδρομος στο σημείο που επηρεάζει την κοινωνική σου ζωή, τις φιλίες και τις ομάδες. Είναι πιθανό να δεις πρόσωπα από το παρελθόν και να γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Στις 10 θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα και όλα θα αρχίσουν να προχωράνε πλέον με κανονικούς ρυθμούς, οι παρεξηγήσεις θα μειωθούν και θα νιώθεις περισσότερο έτοιμος για δράση.

Στις 5 η Αφροδίτη θα φύγει από το ζώδιό σου και αυτό δεν είναι καθόλου κακό, αφού θα βρεθεί στα οικονομικά σου και θα αρχίσεις να βλέπεις φως σε αυτά. Τώρα το θέμα μας είναι ο ενδέκατος οίκος σου, δηλαδή οι φίλοι, οι ομάδες, οι κοινωνικές σου σχέσεις και οι βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Και αυτό όχι μόνο λόγο του Ερμή που βρίσκεται εκεί, αλλά και για δύο άλλους πολύ σημαντικούς λόγους.

Ο πρώτος είναι ότι στις 21 ο Κρόνος, έπειτα από χρόνια, θα εγκαταλείψει προσωρινά τον δέκατο οίκο σου και θα βρεθεί στον ενδέκατο μέχρι τις 2 Ιουλίου: οι φιλίες θα επανεξεταστούν, ίσως κάποιες να δοκιμαστούν. Ίσως να νιώσεις ότι πρέπει να κάνεις κάποια ανανέωση σε αυτόν τον τομέα.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι και ο κυβερνήτης σου θα περάσει σε αυτόν τον οίκο στις 30. Μιλάμε για πολλή επικοινωνία και πολύ κόσμο, το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς. Επίσης, το ότι ο Κρόνος θα αφήσει ήσυχα τα επαγγελματικά σου μέχρι τις 2 Ιουλίου είναι αφάνταστα ανακουφιστικό.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος