Καρκίνος

Ο Μάιος είναι ένας μήνας με αρκετές εξελίξεις, στην αρχή του οποίου ξεκαθαρίζεται μια ερωτική υπόθεση, με την πανσέληνο στις 7 ή ξεκινάει μια πιο δημιουργική περίοδος. Ο πέμπτος οίκος σου αφορά και τις σχέσεις σου με τα παιδιά και ως εκ τούτου μπορεί να δρομολογηθεί ένα σχετικό θέμα που τα αφορά και να κλείσει θετικά μια υπόθεση.

Ο Άρης από τις 13 θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τα οικονομικά σου θα πάρουν μια σημαντική ανακούφιση αφού δεν θα πιέζονται πλέον από την παρουσία του. Η νέα του θέση είναι ευνοϊκή για το ζώδιο σου και φέρνει νέα σχέδια, ανανεώνει τους στόχους σου και ίσως σε βοηθάει να αναθεωρήσεις κάποιες αντιλήψεις σου. Ο μήνας αυτός είναι σημαντικός και για τον ψυχολογικό τομέα και τη διάθεσή σου γενικότερα η οποία βελτιώνεται.

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα από τις 13 και ίσως κάποια θέματα που σε απασχολούν να έρθουν στην επιφάνεια και να τα επεξεργαστείς – μια διαδικασία που θα ωφελήσει πολύ. Στις 22 η νέα Σελήνη στον ίδιο τομέα σε ανανεώνει, φέρνει ευκαιρίες και μια εσωτερική επανεκκίνηση.

Στην επόμενη σελίδα: ο Λέων