Κριός

Ο Μάιος είναι ένας μήνας σαφώς ανακουφιστικός έπειτα από τις δυσκολίες των δύο προηγούμενων, οι οποίες όμως φαίνεται ότι είχαν και θετικά αποτελέσματα, όπως το να εκτιμήσεις πράγματα που πρωτύτερα θεωρούσες δεδομένα.

Η πανσέληνος στις 7 μιλάει ακριβώς για αυτό, για την αίσθηση οικειότητας που χρειάζεσαι και για την ανάγκη που έχεις να έχεις στενές διαπροσωπικές επαφές. Τελικά, ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στη ζωή σου είναι οι σχέσεις – και φυσικά όχι μόνο στη δική σου. Ίσως οριστικοποιηθεί και μια οικονομική συμφωνία τις μέρες γύρω από την πανσέληνο.

Ο κυβερνήτης σου θα μετακινηθεί στους Ιχθύς στις 13 και χρειάζεται να προσέχεις λίγο την εξάντληση.΄Επίσης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια διάφορα εσωτερικά θέματα που χρειάζονται επεξεργασία, όπως και να το κάνεις όμως, η πορεία προς την προσωπική σου αυτοβελτίωση είναι βέβαιη με τον Άρη σε αυτήν τη θέση.

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα από τις 13 και η επικοινωνία μπορεί να γίνει περισσότερο συναισθηματική, αλλά και περισσότερο μπερδεμένη κάποιες φορές. Η νέα Σελήνη στις 22 όμως μπορεί να φέρει γνωριμίες, συμφωνίες και γενικότερα μια αίσθηση ανανέωσης.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος