Κριός

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας με πολλές αλλαγές, η πρώτη είναι ότι ήδη από τις 30 Μαΐου ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του που θα συνεχιστεί μέχρι τις 22 Ιουνίου και θα μπεις σε μια διαδικασία να κάνεις επιδιορθωτικές κινήσεις σε ό, τι τις χρειάζεται, να κλείσεις ανοιχτά μέτωπα και να απελευθερωθείς από πράγματα που σε βαραίνουν. Η επικοινωνία μπορεί να έχει μια δυσκολία και τα συμβόλαια μπορεί να χρειάζονται περισσότερη προσοχή από ό, τι συνήθως, όμως μπορεί να δεις και πρόσωπα από το παρελθόν.

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα ευνοεί μέχρι το τέλος του μήνα θέματα κατοικίας και στενών προσωπικών σχέσεων (και μετά που θα περάσει στον Λέοντα θα διανύσεις μια άκρως ερωτική περίοδο).

Στις 10 έχουμε μια σημαντική έκλειψη, σεληνιακή αυτή τη φορά, που πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και φέρνει νέες συμφωνίες, ακόμη και με ανάδρομο Ερμή, και μια ανανέωση σε θέματα γνωριμιών.

Στις 11 ο Άρης θα μετακινηθεί στον Λέοντα και θα αρχίσει να σε ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το να περάσεις καλά από το να ασχοληθείς με υποχρεώσεις. Στις 22 τελειώνει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή και όλα μπαίνουν στη θέση τους, ενώ η Αφροδίτη από τις 27 σε παρακινεί να ερωτευτείς.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος