Παρθένος

Ο Απρίλιος είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες μήνες της χρονιάς.

Η νέα Σελήνη στις 11 είναι μια ένδειξη νέων ξεκινημάτων κατ’ αρχάς στον οικονομικό τομέα. Πραγματοποιείται στον οίκο των συμφωνιών, των οικονομικών τρίτων και των κληρονομικών, δανείων, ρυθμίσεων. Ο οίκος αυτός όμως σχετίζεται και με την οικειότητα και το συναισθηματικό βάθος, τον έρωτα και το μοίρασμα σε μια σχέση.

Μπορεί φυσικά αυτή η Σελήνη να επιφυλάσσει και τη δημιουργία μιας νέας σχέσης. Εξάλλου μέχρι τις 14 θα βρίσκεται και η Αφροδίτη σε αυτό το σημείο.

Από τότε και έπειτα θα περάσει στον ένατο οίκο σου, των στόχων, των σπουδών, της διεύρυνσης της σκέψης σου και των ταξιδιών. Πρόκειται για τον πιο αισιόδοξο οίκο σου και η θέση της σε αυτό το σημείο μπορεί να σε βοηθήσει να βλέπεις μια κατάσταση από μια διαφορετική οπτική γωνία, περισσότερο συναισθηματική.

Ο Άρης από τις 23 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την κοινωνική σου ζωή, τις σχέσεις με τους φίλους και τη γενικότερη δικτύωσή σου. Είναι και ο οίκος των βαθύτερων επιθυμιών σου όμως και κάποιες μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ζυγός