Δίδυμοι

Ο μήνας έχει ενδιαφέρον επειδή ακόμη και αν ένιωσες ότι τον Μάρτιο ένα συναισθηματικό θέμα πήγαινε τη μία μπροστά και την άλλη πίσω στην πραγματικότητα τίποτα δεν πήγε πίσω.

Αυτή τη στιγμή ξέρεις καλύτερα τι θέλεις και ίσως κάτι που δεν έγινε ακριβώς όπως περίμενες, στον αισθηματικό ή τον επαγγελματικό τομέα κυρίως, τώρα τελικά θα χαρείς που δεν προχώρησε. Επειδή μερικές φορές μια κατάσταση ή μια ευκαιρία που μας φαίνεται ιδανική, μπορεί να μην είναι ό, τι καλύτερο.

Στις 11 πάντως η νέα Σελήνη στον Κριό δρα πολύ αναζωογονητικά και μπορεί να σε φέρει κοντά σε φίλους και σε μια ομάδα ανθρώπων στην οποία νιώθεις ότι ανήκεις. Μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα φιλία ή να πραγματοποιηθεί μια σημαντική επιθυμία σου.

Στις 14 η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο και θα ευνοείται η διάθεση και η ψυχολογική σου κατάσταση συνολικά. Ήδη έχεις κάνει πολλά βήματα και νιώθεις πολύ περισσότερο σύμμαχος με τον εαυτό σου.

Ο Άρης από τις 23 θα βρεθεί στον Καρκίνο και θα σε κάνει πολύ διεκδικητικό στον οικονομικό τομέα. Όμως θα πρέπει να είσαι καλά οργανωμένος στα οικονομικά σου.

Στην επόμενη σελίδα: ο Καρκίνος