Υδροχόος

Ο μήνας είναι περισσότερο επικοινωνιακός και κοινωνικός από ό, τι θα περίμενες, αρχικά λόγω της Αφροδίτης στον τρίτο οίκο σου και λίγο μετά, στις 11, λόγω της νέας Σελήνης στο ίδιο σημείο. Ο οίκος αυτός αφορά τις συμφωνίες, τις γνωριμίες, την επικοινωνία και την κοινωνικότητα και όλα αυτά είναι πολύ συμβατά με τη δική σου κοινωνική φύση. Γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής, κάτι που χρειάζεσαι με τον Κρόνο στο ζώδιό σου κάποιες φορές να σε πιέζει, και αποκτάς συνείδηση κάποιων αναγκών σου που μέχρι τώρα δεν ήταν πολύ ξεκάθαρες.

Η Αφροδίτη από τις 14 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις και φαίνεται ότι μπορείς να διαμορφώσεις έναν χώρο και να έρθεις περισσότερο κοντά με δικούς σου ανθρώπους, κυρίως να έχεις τη στήριξη και την αποδοχή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άρης από τις 23 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου και αυτό προφανώς σημαίνει αρκετή δουλειά και ίσως πίεση κάποιες φορές από προθεσμίες και από τον όγκο εργασίας. Μπορείς εύκολα να κάνεις τα πολύπλοκα απλά, οπότε δεν υπάρχει λόγο ανησυχίας. Χρειάζεται όμως συνέπεια από την πλευρά σου.

Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες