Κριός

Ο Απρίλιος έχει τουλάχιστον τρία πολύ σημαντικά σημεία.

Το πρώτο είναι στις 11 με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο σου που δείχνει ότι έχει έρθει η ώρα να γίνει μια σημαντική ανανέωση στη ζωή σου σε όλους τους τομείς. Πιθανώς είχες πολλές εμπειρίες το τελευταίο διάστημα, κάποιες πιεστικές, κάποιες ευχάριστες και θετικές, και κάπως όλες μαζί γίνονται κομμάτι του εαυτού σου και κάνεις μια σημαντική αλλαγή. Η αλλαγή αυτή μπορεί να είναι μόνο εσωτερική ή εξωτερική ή και ένας συνδυασμός των δύο.

Το δεύτερο σημαντικό σημείο είναι η είσοδος της Αφροδίτης στις 14 στον δεύτερο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά. Και η ίδια είναι πλανήτης των οικονομικών (μεταξύ άλλων) και αυτό φυσικά ευνοεί ακόμη περισσότερο αυτόν τον τομέα. Μπορεί λοιπόν να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα, να σταθεροποιήσεις το εισόδημά σου ή να έρθει μια νέα πρόταση για εργασία.

Το τρίτο σημαντικό σημείο είναι ότι ο κυβερνήτης σου, Άρης, θα βρίσκεται στον Καρκίνο από τις 23. Μπορεί αυτό το σημείο να μην είναι και το πιο σημαντικό για σένα, όμως από εκεί μπορεί να σε βοηθήσει σε οποιοδήποτε εγχείρημα σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος