Categories: ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του 2021

Κριός

Οι πρώτες αλλαγές της χρονιάς ξεκίνησαν από τον Δεκέμβριο που πέρασε, και μια από τις σημαντικότερες είναι η μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο. Που σημαίνει ότι τα επαγγελματικά σου απελευθερώνονται από ένα βάρος και ότι πιθανώς η επαγγελματική σου ταυτότητα έχει πλέον πιο γερές βάσεις.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο είναι μια ένδειξη ότι οι φιλικές σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σου. Και ότι ίσως θα επαναπροσδιορίσεις τη στάση σου σε σχέση με αυτές. Θα εκτιμήσεις πράγματα που ίσως δεν είχες προσέξει και θα αντιδράσεις σε οτιδήποτε δυσκολεύεσαι να ανεχτείς. Όμως και ο Δίας σε αυτό το σημείο είναι μια πολύ θετική κίνηση για εσένα και όλες τις σχέσεις σου. Αλλά και για την αίσθηση ότι ανήκεις. 

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της θετικότητας θα περάσει από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου στους Ιχθύς, έπειτα θα επιστρέψει ως ανάδρομος στον Υδροχόο. Το πρώτο τμήμα του καλοκαιριού δηλαδή θα σε βρει σε μια φάση αναζήτησης, ενδιαφέρουσα και θετική όμως. Ο Δίας σε αυτό το σημείο, ακόμη και ανάδρομος, λειτουργεί ανακουφιστικά και υποστηρικτικά. 

Όπως κάθε χρονιά, έχει και αυτή τις εκλείψεις της. Και μάλλον ο στόχος τους είναι να ανοίξει η σκέψη σου και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, να αλλάξεις αυτά που δεν φαίνεται ότι προχωράνε και να ανακαλύψεις νέα πράγματα, ανθρώπους, μέρη και καταστάσεις. 

Ο Άρης από τις 6 Ιανουαρίου και μέχρι τις 3 Μαρτίου θα βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μια από τις περιόδους της χρονιάς που μπορείς να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός στον οικονομικό τομέα, αλλά και που μπορεί κάποια έξοδα να έρθουν μαζεμένα και αυτό θέλει προνοητικότητα και οργάνωση.

Μια από τις πιο ερωτικές περιόδους για σένα είναι ο Ιούνιος και ο Ιούλιος πάντως, με τον Άρη στον Λέοντα να σε φέρνει περισσότερο κοντά με έναν άνθρωπο και με τον δικό σου παιδικό εαυτό. Φυσικά όμως ερωτική περίοδος φέτος δεν είναι μόνο αυτή. Τον Ιούλιο πάντως θα βρίσκεται και η Αφροδίτη στον Λέοντα και προφανώς ο συνδυασμός αυτός είναι εκρηκτικός. Ίσως όμως αποφασίσεις να διευρύνεις και την οικογένειά σου. 

Μια καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σου είναι ο Ιανουάριος και μια άλλη από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Τότε είναι που πρέπει να επικεντρώσεις τις προσπάθειές σου σε αυτόν τον τομέα και που μπορεί να δεις αποτελέσματα εκπληκτικά. Όσο πιο επικεντρωμένος είσαι στον στόχο σου φέτος, χωρίς να βιάζεσαι όμως, τόσο πιο εντυπωσιακές θα είναι οι εξελίξεις όλη τη χρονιά. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς