Κριός

Ένα θέμα που αφορά κοινά οικονομικά, κληρονομικά ή μια οικονομική συμφωνία φαίνεται ότι μπορεί να ξεκαθαριστεί οριστικά αυτές τις μέρες με την έκλειψη Σελήνης στις 5. Η περίοδος αυτή είναι λίγο έντονη ενώ είναι και ανάδρομος ο Ερμής. Όμως είναι και μια από τις πιο ερωτικές φάσεις των τελευταίων μηνών – ή μπορεί να είναι, ανάλογα με τις επιθυμίες σου. Μπορεί να νιώθεις ότι υπάρχει μια ασάφεια κυρίως μέσα σου, σε σχέση με το πώς να ενεργήσεις σε μια κατάσταση ή γενικότερα σε σχέση με ένα θέμα που σε απασχολεί.

Φαίνεται ότι κάτι είναι υπό σχηματισμό ακόμη και ως εκ τούτου δεν έχει κανέναν νόημα να βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα ή να αποκρυσταλλωθεί αυτό που τώρα σχηματίζεται. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι, αντίθετα, υπάρχει λόγος να μάθεις να κάνεις υπομονή.

Από την άλλη, ευτυχώς, την ίδια μέρα η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιό σου σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που ανοίγει το μυαλό σου, σε βοηθάει να βρίσκεις λύσεις και ανθρώπους που μπορούν να αλλάξουν το τρόπο που σκέφτεσαι πάνω σε μια κατάσταση.

Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς