Κριός

Ο Ερμής από τις 15 θα κινείται ορθόδρομα και αυτό σημαίνει περισσότερη ενέργεια και λιγότερες καθυστερήσεις και αναβολές. Και τα οικονομικά σου ανακουφίζονται, αλλά από την άλλη μην το παρακάνεις ακόμα ούτε με τα έξοδα ούτε με τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους.

Στις 16 ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης θα περάσει τον Ταύρο και θα βρίσκεται εκεί για έναν χρόνο ακριβώς. Από αυτό το σημείο θα ευνοεί τα οικονομικά σου με κάθε τρόπο και θα ξεκινήσει μια περίοδος στην οποία θα μπορέσεις επιτέλους να νιώσεις ασφαλής.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στο ίδιο σημείο και είναι μια ένδειξη ότι για αρκετό διάστημα μπορείς να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και να παρουσιαστούν ή να δημιουργήσεις ευκαιρίες στον τομέα αυτόν.

Αυτή την περίοδο και στα επαγγελματικά μπορείς να έχεις ευκαιρίες ή να κάνεις κάποιες απαραίτητες αλλαγές για να εξελιχθείς σε αυτόν τον τομέα – τώρα μπορούν να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και ίσως να κλείσεις εκκρεμότητες και να διεκδικήσεις κάποιες αλλαγές – μια άλλη θέση, μια καλύτερη αμοιβή, μια νέα συμπληρωματική δραστηριότητα.        

Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς