pop-krios

Κριός

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι, αν μη τι άλλο σε αστρολογικό επίπεδο, για τους οποίους θα ήταν καλό να αφεθείς στη συνύπαρξη με τους σημαντικούς άλλους, στη συνεργασία με γνήσιο ενδιαφέρον για τον άλλον, στη συντροφικότητα. Αυτή την περίοδο αποστολή σου είναι να τα βρεις με τους γύρω, να έρθεις πραγματικά κοντά και να νιώσεις την οικειότητα που έχεις ανάγκη για να μεγαλουργήσεις. Γιατί καλή η επαναστατική διάθεση, η επιθυμία για ανεξαρτησία και το πείσμα, που ενδεχομένως προκύπτουν και από την πολυετή παραμονή του Ουρανού στο ζώδιό σου, αλλά η πραγματική και αβίαστη εξέλιξή σου έρχεται περισσότερο δια της συναισθηματικής οδού.

Υ.Γ. Μπορείς να περιμένεις μια νέα και μακροπρόθεσμη συνεργασία ή / και μια μεταμορφωτική σχέση. 

line-630
pop-tavros

Ταύρος

Από τη μία μεριά η καθημερινότητά σου απλοποιείται. Έχεις μια καταπληκτική ικανότητα, όταν το αποφασίσεις βέβαια, να ζεις σε μια απόλυτα προγραμματισμένη καθημερινότητα και να είναι όλα καλοσχεδιασμένα, κάτι που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ζυγό μπορεί όχι μόνο να βάλει τάξη στη ζωή σου, αλλά να σε ωφελήσει και σε επίπεδο υγείας και σωματικής κατάστασης. Από την άλλη ο Ερμής από τις 5 θα είναι ανάδρομος και οι άλλοι μερικές φορές θα φαίνεται ότι απαιτούν μεν, αλλά δεν θα καταλαβαίνεις ακριβώς τι απαιτούν. Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο παρερμηνειών και παρανοήσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήρθε και η συντέλεια. Υπάρχουν και τα θετικά της υπόθεσης, ένα από τα οποία είναι η επιστροφή προσώπων από το παρελθόν. Από το ερωτικό παρελθόν κυρίως, ίσως επειδή κάποια πράγματα κάποτε έμειναν στη μέση (;). 

 

pop-didymoi

Δίδυμοι

Μην το παίρνεις κατάκαρδα που από αυτή την εβδομάδα δεν θα γίνονται ενδεχομένως πολλά νέα πράγματα. Ήδη έχεις αφήσει αρκετά στη μέση ή περιμένεις απαντήσεις από πολλά μέτωπα που έχεις ανοίξει τον τελευταίο καιρό. Αυτές οι απαντήσεις τώρα θα έρθουν σίγουρα, γιατί ο ανάδρομος Ερμής κάνει μια επιστροφή στο παρελθόν και κλείνει υποθέσεις που έχουν μείνει κατά κάποιο τρόπο με ένα ερωτηματικό. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να χρειάζεσαι ξεκούραση, να κάνεις μια μικρή ανασκόπηση και να δεις τι έχεις καταφέρει και πώς θέλεις να προχωρήσεις και για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να γίνει και μια μικρή παύση στις εξελίξεις. Υπάρχει και ένα άλλο θέμα που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο πλέον στη ζωή σου και είναι το ερωτικό. Ανεξάρτητα σε τι φάση βρίσκεσαι, κάτι θα ερωτευθείς. Έναν άνθρωπο, μια ενασχόληση, ένα εγχείρημα, κάτι θα είναι διαρκώς μέσα στο μυαλό σου και από αυτό θα αντλείς ενέργεια και ευχαρίστηση. 

line-630
pop-karkinos

Καρκίνος

Μερικές φορές ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι και τόσο ενοχλητικός όσο υποτίθεται ότι είναι. Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα κοιτάξεις προς τα πίσω και αυτό δεν θα γίνει τυχαία, αλλά για να πάρεις δυνάμεις. Η θέση του, επίσης, είναι σημαντική: από τον πέμπτο οίκο σου που βρίσκεται ξυπνάει παλιές επιθυμίες και όνειρα και ενδεχομένως έρωτες από το παρελθόν που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Σε μια άλλη περίπτωση, επιστρέφουν κάποιες δημιουργικές προτάσεις που δεν ευδοκίμησαν, οτιδήποτε πάντως επιστρέφει, τώρα μπορεί να έχει καλύτερη μοίρα. Όμως, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς διπλά το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις τώρα νέα πράγματα. Αυτό θα μπορούσε να σε δυσκολέψει. Κάθε πράγμα στην ώρα του και τώρα είναι ώρα να κοιτάξεις πίσω και να κλείνεις οριστικά εκκρεμότητες από το παρελθόν. 

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!