pop-krios

Κριός

Η περίοδος ανασκόπησης, ακόμη και αν φαίνεται άγονη, επειδή δεν φέρνει πρακτικά φοβερές και τρομερές εξελίξεις, στην πραγματικότητα προσφέρει πολλά: κυρίως σου δίνει τη δυνατότητα να αποκρυσταλλωθεί μέσα σου αυτό που θέλεις ακριβώς. Και κάπως έτσι γίνεται και με τα επαγγελματικά σου, εδώ και μήνες φαίνεται ότι σκέφτεσαι και προσπαθείς να οικοδομήσεις μια σταθερότητα και μια αίσθηση ικανοποίησης και από τις 23 και μετά, που ο Πλούτωνας θα είναι ορθόδρομος στον δέκατο οίκο σου θα αρχίσεις να βλέπεις τα αποτελέσματα της δουλειάς σου. Συμπτωματικά, οι δύο επόμενες μέρες έχουν μεγάλα events: Στις 24 η νέα σελήνη αποτελεί μια νέα σελίδα, ένα ή περισσότερα νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με μια επαγγελματική συνεργασία, με τη σχέση σου ή με μια νέα σχέση. Ενώ στις 25, η όψη του Δία με τον Κρόνο στο ζώδιό σου είναι εκπληκτική και αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τη δημιουργία κάθε είδους, τα παιδιά και τις δυνατότητες να απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου. Πραγματικά, θα μπορούσες να ζήσεις έναν πολύ δυνατό έρωτα, αν κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει. 

line-630
pop-tavros

Ταύρος

1. Η νέα Σελήνη στις 24 στον Ζυγό αφορά τα επαγγελματικά σου και μπορεί να φέρει ένα νέο εγχείρημα που να συμβάλει στη βελτίωση των οικονομικών σου, καλό θα ήταν να έχεις το νου σου για ευκαιρίες, δεν είναι απαραίτητο να αγχώνεσαι βέβαια, δεν είσαι κάποιος που θα περάσει μια ευκαιρία από δίπλα του και θα την αγνοήσει, είσαι όμως κάποιος που μπορεί να τη σκεφτεί και να την ξανασκεφτεί. Τώρα όμως θα ήταν καλό να δράσεις πιο γρήγορα. Επίσης, οι ευκαιρίες δεν έρχονται μόνο, αλλά δημιουργούνται και από εσένα τον ίδιο, φυσικά. 2. Την επόμενη μέρα πραγματοποιείται μια από τις πιο θετικές όψεις της χρονιάς, το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό. Η αργή τους κίνηση δείχνει ότι η εύνοια δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη μέρα, αλλά ότι μπορεί να έχεις δει σημάδια ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου και να συνεχίσεις να βλέπεις και μέσα στον Οκτώβριο. Το κυρίως θέμα είναι το σπίτι, η οικογένεια και η αίσθηση ασφάλειας, συναισθηματική κυρίως. Οικογένεια μπορεί να σημαίνει πολλά, φυσικά, μπορεί για εσένα να είναι οι φίλοι ή η σχέση σου. Πάντως, δεν έχεις καλύτερες μέρες για να κάνεις πράγματα που αφορούν την κατοικία σου, όπως μια μετακόμιση.

 

pop-didymoi

Δίδυμοι

Μπαίνουμε, λοιπόν, σε μια από τις καλύτερες βδομάδες των τελευταίων μηνών. Ας αρχίσουμε με αυτό που γίνεται στις 23. Ο Πλούτωνας εδώ και καιρό βρίσκεται ανάδρομος σε έναν οίκο σου που αφορά τα οικονομικά, ειδικά τα χρέη, αυτά που μοιράζεσαι με άλλους, τα δάνεια, τις κληρονομιές, τα δώρα και τα χρήματα των άλλων. Η ανάδρομη πορεία του φέτος δεν ήταν και εύκολη, με την έννοια ότι μπορεί να ένιωσες ότι εξαφανίζεται και το τελευταίο ευρώ κάποιες φορές. Φυσικά από εδώ και πέρα θα αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο. Και περνάμε στις 24 που έχουμε μια εκπληκτική νέα σελήνη. Είναι σημαντικό, παρεμπιπτόντως, που τα καλά γίνονται το ένα πίσω από το άλλο, 23, 24 και 25, γιατί ενισχύουν και το ένα το άλλο. Να συνεχίσουμε με τη νέα σελήνη: Φαίνεται ότι ακόμη και να το προσπαθήσεις, δεν μπορείς να αποφύγεις τον έρωτα. Κάπου μπορεί να σου την έχει στημένη αυτές τις μέρες, και για αρκετές μέρες ακόμη. Και να κλείσουμε με μια από τις καλύτερες όψεις της χρονιάς που είναι το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό, στις 25. Άσε ένα παραθυράκι ανοιχτό, για να δεις τις ευκαιρίες να έρχονται. 

line-630
pop-karkinos

Καρκίνος

Ένα βήμα προς τα πίσω μπορεί να το ένιωσες με κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες κατά τους μήνες που πέρασαν και αυτό προφανώς επειδή ο Πλούτωνας ήταν ανάδρομος. Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές αλλαγές, όχι μόνο εσωτερικές, αλλά και «υλικές», χειροπιαστές. Αμέσως μετά την έναρξη της ορθόδρομης πορείας του Πλούτωνα, η νέα σελήνη στον Ζυγό δείχνει ότι θα γίνουν νέα ξεκινήματα σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, κάτι που θα κρατήσει για τουλάχιστον δέκα μέρες μετά τις 24. Η στιγμή που περίμενες όμως για την επαγγελματική σου εξέλιξη ή για τα οικονομικά σου έρχεται γύρω στις 25 (και αυτή η όψη έχει διάρκεια, δηλαδή μπορεί να διαπιστώσεις τα αποτελέσματα αργότερα) και πρόκειται για το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό. Πολλή κοσμική βοήθεια και μάλιστα μια στιγμή που τη χρειάζεσαι. Άσε, τουλάχιστον, τις ευκαιρίες ελεύθερες να έρχονται προς το μέρος σου. 

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!