pop-krios

Κριός

Με τους κατάλληλους, απλούς χειρισμούς μπορείς στα οικονομικά να δεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι με τις ευκαιρίες που έρχονται και αν τελικά θα κάνεις τη σωστή κίνηση για να τις εκμεταλλευτείς ή αν είσαι επαρκής για μια νέα συνεργασία που φαίνεται ότι θα έφερνε χρήματα, κλπ. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα σχετικό, πολύ απλά γιατί έχεις ήδη δυσκολευτεί, και ίσως κάποιες φορές ένιωσες ότι έφτασες στον πάτο. Δεν υπάρχει παρακάτω και αν υπάρχει δεν θα πας εκεί, αλλά θα αλλάξεις κατεύθυνση και θα αρχίσεις να ανεβαίνεις πάλι. Ένα άλλο θέμα είναι για ακόμη μια φορά οι σχέσεις και ειδικότερα η συντροφικότητα. Φαίνεται ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός για κάτι νέο στη ζωή σου και ότι θα οικοδομηθεί σε εντελώς διαφορετικές βάσεις από ό, τι οι προηγούμενες σχέσεις σου.

Υ.Γ. Με τόση κινητικότητα στον Σκορπιό το σεξ γίνεται έμμονη ιδέα. 

pop-tavros

Ταύρος

Για αρκετό χρονικό διάστημα το κεντρικό ζήτημα που θα σε απασχολήσει θα είναι οι σχέσεις, συμπεριλαβανομένων των συνεργασιών και της συντροφικότητας. Μπαίνεις λοιπόν σε μια περίοδο κατά την οποία μάλλον θα αναγνωρίσεις την ανάγκη σου να βρεθείς σε μια σχέση και να εξελιχθείς μέσα από αυτήν και η ανάγκη σου αυτή θα καλυφθεί. Έχει σημασία πάντως, ακόμη και τώρα που θεωρητικά υπάρχει εύνοια σε αυτούς τους τομείς, να αποφύγεις να ασχοληθείς αποκλειστικά με μοντέλα ανθρώπων και σχέσεων που στο παρελθόν απέτυχαν. Ίσως η αλλαγή να είναι και το κλειδί της εξέλιξης και της προσωπικής σου προόδου στους εν λόγω τομείς. Ταυτόχρονα, αν επιχειρήσεις να απαλλαγείς από όσο περισσότερες προκαταλήψεις γίνεται (δεν είναι εύκολο από όλες), οι επαφές σου θα είναι περισσότερο αυθεντικές και ειλικρινείς. Και, πραγματικά, ακόμη και αν ο άλλος σου φαίνεται προβλέψιμος, λάβε υπόψη σου το ενδεχόμενο να σφάλεις και τα πράγματα να μην είναι καθόλου όπως τα νομίζεις.

Υ.Γ. Δουλειές, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες από τις οποίες απαλλάσσεσαι, κάτι που σε κάνει να νιώθει έντονη ικανοποίηση. 

pop-didymoi

Δίδυμοι

Μια μεγάλη αλλαγή που μπορεί να προκύψει, δεδομένου όμως ότι την επιδιώκεις, αφορά την ερωτική σου ζωή. Ίσως, αν είσαι ελεύθερος, να υποψιάζεσαι ότι κάτι σε περιτριγυρίζει τις τελευταίες μέρες, ένα απροσδιόριστο μεν, πλην όμως ευχάριστο συναίσθημα και μια προαίσθηση ότι δεν θα είσαι για πολύ μόνος. Καλά το πας, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα τώρα που ανοίγεσαι κοινωνικά. Βέβαια, δεν γίνονται όλα ακριβώς όταν τα περιμένουμε, ιδίως τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος ίσως είναι και καλύτερα να μην έχουμε καμία εξέλιξη. Αυτό μέχρι τις 24 που θα σε απασχολεί κυρίως η δημιουργικότητα και η συναισθηματική σου ζωή. Από τότε και μετά όμως η προσοχή σου θα εστιαστεί στην εργασία, την οργάνωση της καθημερινότητας σου και την υγεία. Φαίνεται ότι τα πρότζεκτ που πάγωσαν, θα συνεχιστούν, ενδεχομένως θα εμφανιστούν και νέα και επιτέλους, έπειτα από αρκετό καιρό που το επιθυμείς, θα ξέρεις με τι θα ασχολείσαι κατά βάση αυτό τον χειμώνα και περίπου  θα μπορείς να “προβλέψεις” τις επόμενες κινήσεις σου. 

line-630
pop-karkinos

Καρκίνος

Πρόκειται για μια εβδομάδα που όλους μας προχωράει μπροστά με διάφορους τρόπους. Οι πρώτες μέρες για εσένα έχουν ενδιαφέρον επειδή αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τη συναισθηματική σου κατάσταση. Το βαθύ συναίσθημα, την αίσθηση ασφάλειας και ικανοποίησης από το περιβάλλον σου. Ταυτόχρονα, κάτι που έχει σχέση με το σπίτι μπορεί να σου φέρει χρήματα, ή μπορεί να αναλάβεις ένα επαγγελματικό εγχείρημα από το σπίτι π.χ.. Από τις 23 η έμφαση πέφτει πάνω σε αρκετούς τομείς: πρώτα από όλα στον ερωτικό, δεν μπορείς να ξέρεις αυτές οι μέρες τι σου επιφυλάσσουν και από πού μπορεί να σου έρθει το κεραμίδι. Αν ερωτευθείς, αυτό θα γίνει με πάθος. Σαφώς, βέβαια, όλη αυτή η θετική ενέργεια μπορεί να διοχετευθεί και σε ένα δημιουργικό έργο ή στη δημιουργική έκφραση. Και τα παιδιά είναι ένα σενάριο και η τεκνοποίηση ένα υπο-σενάριο. 

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!