popaganda_zodiac_krios__katerina_karali

Κριός

Βρισκόμαστε στην πιο συναρπαστική εβδομάδα της χρονιάς, και μάλλον την πιο σημαντική και για τη χρονιά που έρχεται. Στις 14 πραγματοποιείται μια ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη, από τις πιο θετικές, που μπορεί να φέρει ευκαιρίες και μια ολική ανανέωση σε κάποιους τομείς κατά τη διάρκεια του μήνα. Μπορεί να ταξιδέψεις, να φτάσεις πολύ κοντά σε έναν στόχο σου ή να ασχοληθείς με την εκπαίδευση ή μια σημαντική δημοσίευση.

Την επόμενη μέρα στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη. Αλλά τα πιο σημαντικά έρχονται λίγες μέρες μετά: Ο Κρόνος στις 17 εγκαταλείπει πλέον μόνιμα τα επαγγελματικά σου και τα απελευθερώνει από εμπόδια, υπερβολικές ευθύνες και δυσκολίες.

Πλέον θα βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τις ομάδες και τις φιλικές σου σχέσεις και σίγουρα η θέση του εκεί είναι καλύτερη. Αλλά σίγουρα θα επανεξετάσεις και αυτά που θέλεις από τις σχέσεις σου, όμως, έχε υπόψη σου ότι και οι άλλοι θα υπολογίζουν το τι παίρνουν και τι σου δίνουν, δεν θα το κάνεις μόνο εσύ.

Στο ίδιο σημείο πάντως θα βρεθεί και ο Δίας στις 19 και τουλάχιστον για τον χρόνο που θα παραμείνει εκεί θα σε ευνοεί ιδιαίτερα.

 Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος