Ιχθύς

pop-ixthys

 

Όταν βλέπουμε μια κατάσταση από μακριά, συνήθως υποθέτουμε ότι θα ήταν έτσι ή αλλιώς, και στην πραγματικότητα, αν τύχει και τη ζήσουμε, είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που υποθέταμε από απόσταση. Για παράδειγμα μπορεί να θέλεις να ερωτευθείς πραγματικά, έντονα και με πάθος και να φαντάζεσαι μια τέτοια κατάσταση σαν κάτι ιδανικό, και όταν έρθει η ώρα εκείνη να πεις “μα πού πάω να μπλέξω;”. Λογικό αυτό. Με τη φαντασία μας εστιάζουμε εκεί που επιθυμούμε, συνήθως σε ένα πράγμα, στον έρωτα μόνο, π.χ. Ξεχνάμε ότι αυτό το πράγμα όμως δεν υπάρχει συνήθως μόνο του, αλλά (ας μιλήσουμε συγκεκριμένα για τον έρωτα) συνοδεύεται από άγχος, προσμονή, ζήλια ορισμένες φορές, και άλλες φορές ακόμη και προσπάθεια να αποδεχτούμε τον ίδιο τον έρωτα ή τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας. Λοιπόν, κανείς δεν είπε ότι τα ωραία πράγματα είναι μόνο ωραία και ότι δεν έχουν δυσκολίες. Αλλά είναι ωραία, αυτό. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να τα ζήσεις.

Υ.Γ. Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει νέα πρότζεκτ, εργασία και χαρά. Και καλύτερη διάθεση γενικά.  

 Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. [email protected]com/ facebook.com/gsalamas

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr
Και να δεις εδώ τις προβλέψις για το 2015.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι μια έντονα συναισθηματική περίοδος για εσένα. Δεν είναι μόνο που μπορεί να αλλάξει η ερωτική σου ζωή, να ερωτευθείς δηλαδή και να ζυγίζεις πλέον τα πράγματα διαφορετικά, ή να αποφασίσεις να κάνεις παιδιά, και πάλι να δεις τα πάντα από μια άλλη οπτική γωνία. Είναι ότι επεξεργάζεσαι και άλλα συναισθηματικά θέματα, την οικογένεια για παράδειγμα, και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Οι “πηγές” συναισθήματος, όποιες και αν είναι αυτές, αυτές τις μέρες βρίσκονται στο μυαλό σου και χρειάζονται την προσοχή σου. Το καλό με εσένα είναι ότι, ενώ μπορεί να εκνευρίζονται κάποιες φορές οι άλλοι με τις “διακηρύξεις ανεξαρτησίας” που κάνεις στα καλά του καθουμένου, στην πραγματικότητα είσαι εκεί, πιστός σε αυτούς που αγαπάς.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12