popaganda_zodiac_krios__katerina_karali

Κριός

Η ενέργεια, ο ενθουσιασμός, τα νέα ξεκινήματα, που είναι και στη φύση σου και από τη φύση σου απαραίτητα, κάποια στιγμή πρέπει να ησυχάζουν, δηλαδή κάποιες φορές πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα. Ένα παράδοξο πάντως είναι ότι όταν δεν προσπαθούμε πολύ για κάτι ή όταν σταματήσουμε να προσπαθούμε για αυτό, τότε γίνεται.

Ή, σε μια άλλη εκδοχή του, όταν είμαστε ήρεμοι μας έρχονται οι καλύτερες ιδέες και μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους πιο εύκολα. Είσαι ο άνθρωπος της δράσης, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.

Η πρόοδος και η εξέλιξη όμως δεν έρχονται αποκλειστικά με τη δράση, αλλά κάποιες φορές και με την ηρεμία. Και τώρα που ο Άρης έπειτα από πολλούς μήνες αφήνει το ζώδιο σου για να περάσει στον Ταύρο, θα νιώθεις συχνότερα ηρεμία και θα επιθυμείς περισσότερο να προχωράς με τη φυσική ροή των πραγμάτων.

Τώρα που και η Αφροδίτη μετακινείται στις 8 στον Αιγόκερω, τα επαγγελματικά σου δεν δέχονται μόνο την ανακούφιση της αποχώρησης του Κρόνου από αυτά, αλλά και τη θετική επιρροή της Αφροδίτης. Μερικές φορές η δουλειά που κάνεις μπορεί να αργεί να φέρνει αποτελέσματα, αλλά τελικά αυτά έρχονται.

 Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος