pop-krios

Κριός

Είναι κατανοητό, το να τελειώσει ο Αύγουστος έτσι ξαφνικά είναι άκαρδο, ένα λάθος της φύσης να αντιλαμβανόμαστε τον χρόνο να περνάει γρήγορα, όταν δεν πρέπει. Όμως, ο Σεπτέμβριος, αν και για πολλούς θεωρείται ο πρώτος μήνας του χρόνου και ένας από τους πιο σκληρούς, λόγω του ότι είναι μεταβατικός, έχει να σου προσφέρει πολλά, σε επίπεδο δουλειάς κυρίως. Υπάρχει η περίπτωση να χρειαστεί να συγκεντρώσεις όλο σου το δυναμικό σε ένα ή περισσότερα επαγγελματικά εγχειρήματα που προέκυψαν με την προηγούμενη νέα Σελήνη στην Παρθένο ή που πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους τώρα. Υπάρχει μια ασάφεια στην ατμόσφαιρα όμως, ίσως κάποιο από αυτά να είναι αρκετά μπερδεμένο και να καλείσαι να το απλοποιήσεις ή και να το ανασυνθέσεις.

Υ.Γ. Ο έρωτας είναι πλέον ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τομείς της καθημερινότητάς σου.

line-630
pop-tavros

Ταύρος

Η περίοδος αυτή μπορεί να είναι μια από τις πιο δημιουργικές: διευρύνονται οι ορίζοντές σου, βρίσκεις εκπληκτικές λύσεις σε προβλήματα που μέχρι τώρα θεωρούσες δύσκολα ή άλυτα, αντιστέκεσαι σε οτιδήποτε “στενόμυαλο” ή που σε πάει προς τα πίσω. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες, επίσης, να ανακαλύψεις νέους τρόπους διαχείρισης της ζωής, της καθημερινότητας και των επαγγελματικών ή των σπουδών σου. Το δύσκολο σημείο είναι η ικανότητα προσαρμογής, που κάποιες φορές σου βγαίνει σχετικά αβίαστα, ενώ άλλες φορές οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις είναι τεράστιες. Όμως, μην σε τρομάζουν οι αλλαγές, παρ’ όλο που αρκετές φορές μπορούν να είναι δυσάρεστες, μόνο και μόνο επειδή μας βγάζουν από ένα γνωστό πλαίσιο και μας μεταφέρουν σε “άγνωστο έδαφος”. Παρ’ όλα αυτά, η αλλαγή είναι η κύρια εγγύηση για την εξέλιξή σου.

Υ.Γ. Η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα αφορά την ερωτική σου ζωή και σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη που προηγήθηκε, γίνεται πολλά υποσχόμενη.

line-630

pop-didymoi

Δίδυμοι

Μια μικρή σημείωση για τον Δία στον Λέοντα. Όπως έχουμε ξαναπεί, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα είσαι στο στοιχείο σου, σπουδές, γνώσεις, γνωριμίες, κοινωνικότητα, μικρά και ανανεωτικά ταξίδια, νέες συμφωνίες, επαγγελματικές κυρίως. Ταυτόχρονα θα είναι περισσότερο εύκολο από ποτέ να πέσεις στην παγίδα του “τα θέλω όλα και θέλω να ασχοληθώ και με όλα ταυτόχρονα”. Αυτό είναι που πρέπει να προσέξεις. Ήδη το άγγιγμα του Δία μεγεθύνει τα πάντα, και τις υπερβολές τις κάνεις μερικές φορές εξωφρενικές, σε σημείο να μην μπορείς να τις διαχειριστείς ούτε εσύ. Αν όμως καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες, το πάθος σου θα σε οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες, σε όλους τους τομείς.

line-630
pop-karkinos

Καρκίνος

Το αντικείμενο με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι μια σχέση ή μια συνεργασία που μπορεί να δημιουργηθεί τώρα ή που ήδη υπάρχει και διαπιστώνεις ότι το μέλλον της είναι λαμπρό. Πολύ πιθανό από τη μία μεριά όλο αυτό να αποτελεί κάτι επαγγελματικό. Βρισκόμαστε εξάλλου και σε μια περίοδο κατά την οποία δημιουργούνται νέα πράγματα, ξεκινάνε νέες συμφωνίες και σχεδιάζουμε τις επόμενες επαγγελματικές μας κινήσεις. Το γεγονός ότι ο Ήλιος, που είναι και κυβερνήτης των οικονομικών σου, συνεργάζεται αρμονικά με τον Πλούτωνα στον οίκο των σχέσεων και της συντροφικότητας, είναι κάτι που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Και οι δύο είναι μεγάλοι, και των δύο οι επιρροές γίνονται αισθητές, ενώ ο τελευταίος είναι και ο Πλανήτης του Κάρμα.

Υ.Γ. Εκτός από τα επαγγελματικά, φυσικά, η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να αφορά και τη συναισθηματική σου ζωή.

 

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!