pop-krios

Κριός

Το πιο πιθανό είναι να μην είσαι η ενσάρκωση του Βούδα, κάτι που σε δικαιολογεί απόλυτα όταν κάποιες φορές χάνεις την ψυχραιμία σου και γίνεσαι ταύρος σε υαλοπωλείο. Βέβαια, ο θυμός δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος, η προσοχή σου γίνεται επιλεκτική, το συναίσθημα είναι υπερβολικά δυσάρεστο και έντονο, οι αποφάσεις εν θερμώ είναι συνήθως υπερβολικές κι αυτές και όταν κοπάσει η θύελλα, έρχονται και κάποιες ενοχές για τα ενδεχόμενα σπασμένα της μάχης. Αν ακόμη δεν έχεις βρει τον προσωπικό σου τρόπο να διατηρείς την ψυχραιμία σου, προκειμένου οι αντιδράσεις και τα λόγια σου να είναι πιο σοφά, τότε καλό θα ήταν να τον βρεις. Υπάρχει βέβαια και η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 23 που σε βοηθάει να βρεις τελικά άκρη με τους άλλους και να δημιουργήσεις συμφωνίες που θα σας πάνε μπροστά. Κάτι όμως αλλάζει προς το καλύτερο στο σπίτι σου, ίσως ο τρόπος που αντιμετωπίζεις ή «βλέπεις» την οικογένεια σε σύνολο ή ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

line-630
pop-tavros

Ταύρος

Μεταξύ των διαφόρων σεναρίων, ένα είναι ότι κλείνει μια συμφωνία, με αισιόδοξες προοπτικές. Η συνεργασία αυτή την περίοδο και η προσεκτική επικοινωνία είναι αυτό που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Δεν είναι απαραίτητα στοιχεία ούτε ο ανταγωνισμός ούτε η μυστικότητα, αντίθετα καλό θα ήταν να τα αποφεύγεις και να εστιάσεις στο καλύτερο που μπορεί να προκύψει από την ξεχωριστή και μοναδική επαφή σου με ένα συγκεκριμένο άτομο. Είναι πολύ δύσκολο να μην γίνεται δύο άνθρωποι μαζί να κάνουν θαύματα, η μόνη περίπτωση στην οποία δεν γίνεται κάτι τέτοιο (αντίθετα, μπορεί αντί για θαύματα να κάνουν καταστροφές), είναι όταν δεν ταιριάζουν σε τίποτα – καμία ανάγκη η επιθυμία του ενός δεν καλύπτεται από τις ανάγκες και επιθυμίες του άλλου. Σύντομα θα διαπιστώσεις ότι δεν θα συνεχιστούν για πολύ ακόμη οι οικονομικές δυσκολίες ή τα εμπόδια σε αυτόν τον τομέα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είσαι ακόμη προσεκτικός στις συναλλαγές σου, αντίθετα, επιβάλλεται η προσοχή σου να είναι επικεντρωμένη σε οτιδήποτε σχετικό.

line-630

pop-didymoi

Δίδυμοι

Κατά καιρούς όλοι συναντούμε τοξικούς ανθρώπους στη ζωή μας, και χωρίς να έχουμε καταλάβει το εύρος της σημασίας της τοξικότητάς τους, συνεχίζουμε να έχουμε σχέσεις μαζί τους. Ίσως από συνήθεια, από ενοχές, από αυτοθυσία, από φόβο, πάντως μέχρι να πάρουμε χαμπάρι ότι δεν γίνεται να συνεχιστεί μια τέτοια σχέση μπορεί να περάσει καιρός και να χρειαστεί να φάμε αρκετά χαστούκια μέχρι να καταλάβουμε ότι αυτό που δεν πάει καλά στη ζωή μας είναι αυτού του είδους οι σχέσεις. Για να μην μακρηγορούμε, ίσως θα ήταν καλό να μείνεις μακριά από ανθρώπους που σε δηλητηριάζουν. Έστω προσωρινά, για να δεις πώς είναι να ζεις μία «μη τοξική» ζωή, χωρίς γκρίνιες, επικρίσεις, ψυχολογικούς εκβιασμούς και εντάσεις. Μια κανονική ζωή.

Υ.Γ. Μια σημαντική ανάσα ανακούφισης φέρνει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 23 και η νέα Σελήνη στα οικονομικά σου στις 27.

line-630
pop-karkinos

Καρκίνος

Τις στιγμές της ανανέωσης πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε ήδη απαλλαγεί από οτιδήποτε φρενάρει την πορεία μας ή απλώς αποτελεί βάρος. Αυτός θα μπορούσε να είναι και ένας από τους στόχους σου, να κλείσεις εκκρεμότητες και να απομακρυνθείς από οτιδήποτε σε γεμίζει αρνητικότητα, σε δηλητηριάζει. Πολύ πιθανό αυτό το κάτι να είναι ένας ή περισσότεροι άνθρωποι. Όσο και να αυτοεξαπατόμαστε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τους δηλητηριώδεις τύπους ή ότι δεν μπορούν στην πραγματικότητα να μας πειράξουν, και ακόμη και αν ισχύει αυτό, κάτι που ακούγεται λογικό, μόνο και μόνο η παρουσία τους και η διαδικασία άμυνας στην οποία μας βάζουν είναι δυσάρεστες και επιφέρουν χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Και γιατί πρέπει να είσαι απαλλαγμένος από τα αρνητικά; Γιατί η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου υπόσχεται να φέρει αλλαγές, αλλά για να τις υποδεχτείς ή να τις διεκδικήσεις, πρέπει να είσαι έτοιμος και “ανοιχτός”. Υ.Γ. Μια νέα συνεργασία ή μια ρομαντική περιπέτεια μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν ευχάριστα.

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. gsalamas@yahoo.com/ facebook.com/gsalamas
Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!