pop-krios

Κριός

Η ενεργοποίηση της δημιουργικότητάς σου αφορά όλους τους τομείς της ζωής σου. Για παράδειγμα, η επίλυση προβλημάτων είναι ένας τομέας στον οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις δημιουργικές σου δεξιότητες και να έχεις θεαματικά αποτελέσματα. Η σκέψη σου είναι περισσότερο δημιουργική, επίσης, ουσιαστική, αποτελεσματική και λακωνική. Και οι πράξεις σου αντίστοιχες με τις σκέψεις σου. Ταυτόχρονα σε περιτριγυρίζει μια μαγική αίσθηση, ερωτική κατά πάσα πιθανότητα, που σε κάνει να βλέπεις τη μεγάλη εικόνα της ζωής και όχι να στέκεσαι σε λεπτομέρειες σαν να φοράς παρωπίδες. Αν, για οποιοδήποτε λόγο αισθάνεσαι ότι υπάρχουν ασάφειες, σε μια σχέση, σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα ή στη σκέψη σου, χρειάζεται λίγος χρόνος, προκειμένου να απαντήσεις στα ερωτήματά σου, και λίγη διερεύνηση.

Υ.Γ. Μια και λέμε για επαγγελματικά, αυτές τις μέρες μπορεί να προετοιμάζεται το έδαφος για ένα νέο πρότζεκτ.

line-630
pop-tavros

Ταύρος

Μερικές φορές, χωρίς προφανή λόγο, υπάρχει μια τάση για παρερμηνείες. Ίσως επειδή είναι δύσκολο να διαχωρίσουμε το πραγματικό από το φανταστικό. Οι ερμηνείες που μπορεί να κάνεις αυτές τις μέρες σε σχέση με αυτά που λένε ή πράττουν οι άλλοι, μπορεί να είναι αρκετά αυθαίρετες και να μην στηρίζονται σε αντικειμενικά επιχειρήματα. Όταν δεν συζητάμε με τον άλλον αυτά που σκεφτόμαστε και μας προβληματίζουν (θετικά ή αρνητικά), δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι βιώνει ο ίδιος, οπότε τα συμπεράσματά μας βασίζονται, κατά κύριο λόγο, σε δύο παράγοντες: στους φόβους ή στις επιθυμίες μας. Φοβάσαι, π.χ. την απόρριψη, ερμηνεύεις μια αλλόκοτη συμπεριφορά ως απόρριψη. Ή επιθυμείς τη σύνδεση, ερμηνεύεις την ίδια συμπεριφορά ως “ερωτική αμηχανία”. Η αλήθεια όμως μπορεί να βρίσκεται πέρα από τις προσωπικές σου ερμηνείες (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτές είναι απαραίτητα λανθασμένες).

Υ.Γ. Το σπίτι σου και οι στενές προσωπικές σου σχέσεις αποτελούν το σημαντικότερο καταφύγιο αυτές τις μέρες που μπορεί να σου προσφέρει συναισθηματική τροφοδοσία και στήριξη.

line-630

pop-didymoi

Δίδυμοι

Ένα σημαντικό θέμα που μπορεί να αντιμετωπίζεις κατά καιρούς είναι αυτό της οργάνωσης, της σκέψης σου πρώτα από όλα και μετά των πρακτικών θεμάτων της καθημερινότητας και της ζωής σου. Ίσως επειδή καταπιάνεσαι με πολλά, ευχή και κατάρα αυτό θα το έλεγε κανείς. Από τη μία μεριά είσαι πολυπράγμων και πολυτάλαντος, από την άλλη επειδή είναι πολλά όλα αυτά, έχεις και μια ανησυχία και πολλές φορές δεν αφήνεσαι στο να απολαύσεις τις διαδικασίες. Καλό θα ήταν να οργανώσεις όλα αυτά που σου αρέσουν και που πρέπει να κάνεις και να ακολουθείς πιστά το σχέδιό σου. Και αν κάτι στέκεται εμπόδιο στο να αφεθείς σε αυτά, να το διερευνήσεις. Μήπως είναι ο φόβος σου ότι το να “κάνεις” πολλά πράγματα δεν θα αφήσει και πολύ χρόνο για να “ζήσεις”; Αλλά εκτός από τα πρακτικά θέματα, είμαστε στα μέσα του Αυγούστου και η Αφροδίτη συναντάει τον Δία στον τρίτο οίκο σου, μια εξαιρετική σύνοδος: επικοινωνία, σπουδές, σχέσεις με αδέρφια, λογική σκέψη, όλα αυτά είναι στα πάνω τους.

line-630
pop-karkinos

Καρκίνος

Κάποια στοιχεία μεγεθύνουν αυτό που ήδη έχουμε μέσα μας. Όπως το αλκοόλ για παράδειγμα, αν είσαι καλά, θα μεγεθύνει κατά κάποιο τρόπο την αίσθηση αυτή, αν δεν είσαι θα νιώθεις με την κατανάλωση περισσότερο δυσάρεστα. Έτσι και ο Δίας, που τώρα βρίσκεται στα οικονομικά σου. Αν είσαι διερευνητικός, θετικός και αισιόδοξος και πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις σε αυτόν τον τομέα, η συμπαράστασή του θα είναι εκπληκτική. Αν θεωρείς ότι δεν θα κάνεις λεφτά ποτέ και ότι είσαι καταδικασμένος, θα δυσκολευτείς να βρεις άκρη. Όμως και πάλι, θα φέρει ευκαιρίες που δεν θα τις πιστεύεις. Μπορεί και τώρα κοντά, με τη συνάντησή του με την Αφροδίτη στις 18. Όσον αφορά το θέμα των σχέσεων, της συντροφικότητας και των γνωριμιών τώρα: Όλα είναι πιθανά όταν ο Ερμής σχηματίζει μια θετική όψη με τον Πλούτωνα, ο τελευταίος μάλιστα βρίσκεται απέναντί σου. Ακόμη και οι πιο απίθανες, καρμικές γνωριμίες.

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. gsalamas@yahoo.com/ facebook.com/gsalamas

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!