pop-krios

Κριός

Η δυνατότητα και οι πιθανότητες να εξελιχθείς επαγγελματικά αυξάνονται κυρίως επειδή έχεις τη διάθεση να μπουν όλα σε μια σειρά, και πρωτίστως, να ασχοληθείς είτε με αντικείμενα που σε εξιτάρουν είτε με αυτό που ήδη ασχολείσαι, αλλά με μια διαφορετική, πιο δημιουργική προσέγγιση. Το πιθανότερο αυτή την περίοδο είναι ότι θα έρθουν αφενός ευκαιρίες, αφετέρου θα προσπαθήσεις να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένας από τους τρόπους αξιοποίησης των ευκαιριών είναι η μετατροπή των αδυναμιών σε δυνατά σημεία, των αρνητικών σε θετικών. Αυτό δεν είναι και πολύ δύσκολο: αν λάβεις σοβαρά υπόψη σου ότι για κάθε τι υπάρχει και η άλλη όψη, το ίδιο συμβαίνει και για τα αρνητικά και τα δύσκολα. Για παράδειγμα, αν είσαι ηθοποιός και έχεις άγχος, σκέψου αν ο ρόλος σου έχει άγχος επίσης. Αν ναι, τότε μόλις αξιοποίησες το άγχος σου: το αφήνεις ελεύθερο, αφού σου χρειάζεται δεδομένου ότι το έχει και ο ρόλος σου. Τέλος, υπάρχει το ενδεχόμενο να κλείσεις και μια οικονομική συμφωνία που σχετίζεται με ένα επαγγελματικό εγχείρημα αυτές τις μέρες. 

line-630
pop-tavros

Ταύρος

Μπορεί να δυσκολεύεσαι σε ένα βαθμό να πάρεις μια απόφαση, είτε αυτή αφορά προσωπικά είτε επαγγελματικά ζητήματα, ίσως γιατί βρίσκεσαι σε μια περίοδο μετάβασης και επειδή κάθε μετάβαση σημαίνει ουσιαστικά αλλαγή – κάτι που κατά βάθος απεχθάνεσαι- το να πηγαίνουν αργά τα πράγματα έως και πίσω μερικές φορές είναι κάτι μάλλον φυσιολογικό. Όμως το δημιουργικό σου μυαλό συνεχίζει να δουλεύει ασταμάτητα και ακόμη και αν στην πράξη φαίνεσαι ακίνητος, στην πραγματικότητα κινείσαι με απίστευτες ταχύτητες. Τώρα ο Στόχος μπορεί να αποκρυσταλλωθεί. Επίσης, είναι σημαντικό να ξέρεις ότι για κάθε πράξη προόδου χρειάζεται να υπάρχει και κίνητρο. Και κίνητρο για παράδειγμα θα μπορούσε να είναι απλώς το γεγονός ότι έχεις συναίσθημα δίπλα σου, ανθρώπους που σε αγαπούν και σε αποδέχονται για αυτό που είσαι, έναν έρωτα ή έναν σύντροφο που σε κάνει να βλέπεις τον κόσμο, και τους ίδιους σου τους στόχους, υπό ένα διαφορετικό πρίσμα. Σαν να αποκτούν όλα περισσότερο νόημα. 

 

pop-didymoi

Δίδυμοι

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις, που κατά πάσα πιθανότητα είναι αρκετά λιγότερες από αυτές που βίωνες πριν από το καλοκαίρι, έχεις προφανώς καλλιεργήσει έναν θετικό και αισιόδοξο τρόπο σκέψης που διαπιστώνεις ότι σε οδηγεί σε καλύτερες επιλογές, ακόμη και σε ευκαιρίες που αν ήσουν μέσα στη μιζέρια μάλλον δεν θα μπορούσες να διακρίνεις ή να ανιχνεύσεις. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας καλός, αλλά θέλει δουλειά, θέλει να πείσεις κάποιους ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις, ακόμη και όταν οι συνθήκες είναι πιεστικές ή πρέπει να δράσεις πολύ γρήγορα. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα αυτές τις μέρες είναι η οικογένεια: έχεις την ευκαιρία να δεις και τη θετική όψη των προσώπων που την απαρτίζουν, ακόμη και μεγάλων τμημάτων της παιδικής σου ηλικίας. Κάτι σαν να ξαναζείς το παρελθόν, εστιάζοντας όμως σε αυτά που σε κάνουν να χαίρεσαι για αυτό. 

line-630
pop-karkinos

Καρκίνος

Σταδιακά επανέρχεσαι στην καθημερινότητά σου, η οποία είναι κάπως διαφορετική, σαν να έχεις κάνει ήδη αρκετές προσπάθειες βελτίωσης της ζωής σου και των σχέσεων και αυτές σιγά σιγά αρχίζουν να αποδίδουν. Το σημαντικό αυτή την περίοδο είναι ότι βλέπεις και τις σχέσεις με διαφορετικό τρόπο και όχι μόνο τις βλέπεις, αλλά τις βιώνεις διαφορετικά, αφού η επικοινωνία είναι ουσιαστική και συναισθηματική ταυτόχρονα. Αυτές τις μέρες μπορείς να κάνεις μεγάλα και σοβαρά πράγματα όσον αφορά επαγγελματικές συνεργασίες και συντροφικότητα. Ο έρωτας επανέρχεται στη ζωή σου είτε με τη μορφή ενός στόχου για τον οποίο παθιάζεσαι είτε με τη μορφή ενός ανθρώπου. Όπως και να έχει, είναι δυνατός και μπορεί και να σε αποπροσανατολίσει λίγο. 

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!