pop-krios

Κριός

Έπειτα από μια ιδιαίτερα ταραχώδη περίοδο, επέρχεται η ηρεμία και η αρμονία. Έτσι δεν συμβαίνει πάντα άλλωστε; Συνήθως ναι, αν και ορισμένες φορές δεν έχουμε ιδέα πόσο μπορεί να διαρκέσει η περίοδος των δυσκολιών και, ακόμη και αν γνωρίζουμε ότι θα έχει τέλος, μπορεί μέχρι τότε η υπομονή μας να έχει εξαντληθεί. Μοιάζει σαν να πέρασαν από δοκιμασίες οι σχέσεις σου κάθε είδους και αυτό από τη μια έχει και μια θετική πλευρά, επειδή τώρα ξέρεις τι έχεις και τι θέλεις να έχεις. Ξέρεις ποιος είναι κοντά σου στα δύσκολα και τα ευχάριστα, ξέρεις ποιον χρειάζεσαι και, κατ’ επέκταση, είσαι σε καλύτερη επαφή με τις ανάγκες σου. Ξέρεις, επίσης, ποιον θέλεις να στείλεις πίσω στο σημείο από όπου ήρθε. Όμως, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι δύο πραγματικά καλοί μήνες, κατά τους οποίους όλα θα νιώσεις ότι μπαίνουν σε σειρά. Ξεκινάμε από τα επαγγελματικά σου αυτές τις μέρες, που φαίνεται ότι κάτι ολοκληρώνεται η ξεκινάει, ό, τι και να γίνει όμως, αφήνει μια θετική αίσθηση ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

line-630
pop-tavros

Ταύρος

Ένας κύκλος κλείνει, μέσα σου ή και σε πρακτικό επίπεδο, ίσως αφορά ένα θέμα δικαιοσύνης, σπουδών ή ένα ταξίδι. Ίσως έχει να κάνει και με τον τρόπο που βλέπεις μια κατάσταση και η αλλαγή οπτικής γωνίας σε βοηθάει να προχωράς με γρηγορότερο ρυθμό. Το αποτέλεσμα μέσα από αυτές τις διαδικασίες είναι θετικό και ίσως θα βοηθούσε την κατάσταση αν μείωνες λίγο την αντίστασή σου στην αλλαγή. Είναι προφανές ότι κάποιοι τομείς της ζωής σου χρειάζεται να αλλάξουν με κάποιο τρόπο, αλλά είναι και πιθανό εσύ ο ίδιος να βάζεις φρένο στην όλη διαδικασία, από έναν έμφυτο φόβο ότι το καινούριο μπορεί να είναι τρομακτικό ή άβολο. Όμως, αν δεν δοκιμάσεις να προχωρήσεις ή και να ρισκάρεις, έστω και με μικρά βήματα, πόσο ενδιαφέρον μπορεί να έχει η ελλειμματική αυτή ζωή;

Υ.Γ. Κάτι ερωτικό παίζει και φαίνεται ενδιαφέρον.

line-630

pop-didymoi

Δίδυμοι

Ας υποθέσουμε ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχες δυσκολίες με τα οικονομικά, ειδικά με θέματα που αφορούσαν πιστωτές ή οικονομικές συνεργασίες ή τη δικαιοσύνη. Μπορεί να έχεις κατά καιρούς τρομοκρατηθεί, όμως τα πράγματα κατά πάσα πιθανότητα είναι λιγότερο δραματικά από ό, τι μέσα στο μυαλό σου. Αυτές τις μέρες μπορεί να κλείσει οριστικά μια υπόθεση, η οποία σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και έχει να κάνει με το χρήμα. Έχεις θέσει τις βάσεις για καλύτερα πράγματα στη ζωή σου και το μόνο που μένει είναι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου  και η στιγμή που θα θερίσεις τους καρπούς σου. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι δύο μήνες υπερθετικοί, από τους καλύτερους του χρόνου. και οι αλλαγές θα είναι θεαματικές. Είναι αλήθεια ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή, ακόμη και η αίσθηση που έχεις για τον ίδιο σου τον εαυτό.

line-630
pop-karkinos

Καρκίνος

Απορείς ορισμένες φορές γιατί να είσαι εσύ ο αδικημένος συχνά σε υποθέσεις συνεργασιών ή επαγγελματικές. Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Αν είσαι άνθρωπος που δεν βάζει όρια στους άλλους ή το κάνει περιστασιακά, σε μορφή “ξεσπάσματος” αφού έχει απηυδήσει, τότε είναι λογικό οι άλλοι να προχωρούν και να εισβάλλουν στον χώρο σου. Πρέπει να δράσεις, να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός για παράδειγμα, γιατί οι καταστάσεις δεν έρχονται από μόνες τους και οι άλλοι κάπου βρίσκουν και πατάνε προφανώς. Οι συνεργασίες και η συντροφικότητα και γενικότερα οι σχέσεις είναι θέματα που σε απασχολούν αυτές τις μέρες. Μπορεί κάτι νέο να δημιουργηθεί ή να ασχοληθείς με κάτι ήδη υπάρχον. Αν δεν ζητήσεις ή δεν δείξεις με σαφήνεια και καθαρότητα αυτά που χρειάζεσαι είναι πολύ πιθανό να μην τα πάρεις. Κατά πάσα πιθανότητα όχι γιατί ο άλλος θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση και δεν θα σ’ τα δώσει, αλλά επειδή δεν θα έχει καταλάβει.

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. gsalamas@yahoo.com/ facebook.com/gsalamas
Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!