line-630
pop-toxotis

Τοξότης

Είναι ενδιαφέρον ότι συνειδητοποιείς ότι οι καταστάσεις δεν έχουν τόση σημασία όση έχουν οι ιδέες που έχουμε για αυτές. Υπάρχουν ορισμένα θέματα που αρχίζεις να τα αντιμετωπίζεις διαφορετικά γιατί τα σκέφτεσαι διαφορετικά, αυτό αφορά και σχέσεις με ανθρώπους που ενδεχομένως σε προβληματίζουν. Ο ένατος οίκος σου, που αφορά τη γνώση, την διεύρυνση των οριζόντων σου, την πνευματικότητα, το διαφορετικό “πρίσμα” από το οποίο βλέπεις, και την αισιοδοξία έχει ενεργοποιηθεί αρκετά για να βλέπεις σταδιακά μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Ανάμεσα στα πιθανά σενάρια είναι και η ενασχόληση με κάτι δημιουργικό, την έχεις τη δημιουργικότητα ούτως ή άλλως και καλό θα ήταν να τροφοδοτείς αυτή σου την ανάγκη. Ένα άλλο σενάριο είναι ένα ταξίδι ή και ο έρωτας με ένα πρόσωπο που συμβάλλει σε αυτό που είπαμε πριν, στο να σκέφτεσαι διαφορετικά. Έτσι κι αλλιώς ο έρωτας αποτελεί από μόνος του ένα διαφορετικό πρίσμα από το οποίο βλέπουμε τη ζωή.

line-630
pop-aigokeros

Αιγόκερως

Οι φίλοι στην παρούσα φάση είναι εξαιρετικά σημαντικοί και μπορούν να σε στηρίξουν στα πιο απλά και στα πιο σύνθετα. Εν τω μεταξύ, είναι και μια περίοδος κατά την οποία μπορεί να ξαναβρεθείς με άτομα που έχουν υπάρξει ιδιαίτερα σημαντικά για την εξέλιξή σου, γενικά ο κοινωνικός τομέας είναι ένα συν αυτές τις μέρες. Ταυτόχρονα, είναι πιθανό να δεις θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου ή να προχωρήσεις σε μια οικονομική συνεργασία ή να ασχοληθείς με κάτι επαγγελματικό που θα το κάνεις από το σπίτι. Αναγνώρισε τα θετικά σου σημεία, όπως είναι η εργατικότητα και η συνέπεια, και επένδυσε σε αυτά. Το να ασχολείσαι με αντικείμενα που απαιτούν στοιχεία, τα οποία δεν διαθέτεις ενδεχομένως, μπορεί να σε οδηγήσει σε ματαιώσεις. Είμαστε όλοι διαφορετικοί με διαφορετικό συνδυασμό δυνατών και αδύναμων στοιχείων και είναι σημαντικό να επενδύσεις στα πρώτα και να έχεις επίγνωση των δεύτερων.

 

line-630
pop-ydroxoos

Υδροχόος

Σταδιακά συνειδητοποιείς τη δύναμη της συνεργασίας και την αναγκαιότητα να υπάρχει αρμονία σε αυτές, καθώς και στις ομάδες στις οποίες ανήκεις. Το πιο σημαντικό στοιχείο αυτές τις μέρες είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες, δημιουργούνται νέες, βελτιώνονται ή ακυρώνονται οι παλιές που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι (και αυτό απαραίτητο ώστε να κάνουν χώρο για τις επόμενες) και ενδεχομένως, γνωρίζεις ανθρώπους που αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Το δύσκολο είναι και για σένα, όπως και για όλα τα ζώδια του αέρα, να βρεθεί “σημείο επαφής” με τον άλλον, ώστε να γίνει η σύνδεση. Όταν λέμε ότι είναι δύσκολο, απλώς σημαίνει ότι ίσως χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο και υπομονή, προκειμένου να επιτευχθεί, οπότε μην βιάζεσαι να απορρίψεις ανθρώπους και σχέσεις, αντίθετα, προσπάθησε να βρεις τα δυνατά στοιχεία τους και να οικοδομήσεις κάτι σταθερό.

Υ.Γ. Η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 7 είναι πολύ σημαντική για τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα.

 

line-630
pop-ixthys

Ιχθύες

Μπορεί να ετοιμάζεσαι για διακοπές αυτή την περίοδο, αλλά καλό θα ήταν να μην απομονωθείς εντελώς, με κλειστά κινητά π.χ. επειδή υπάρχει πιθανότητα να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα που έχει και οικονομικό ενδιαφέρον. Αν από την άλλη είσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας και παρουσιάζεται μια ευκαιρία να δείξεις τι ξέρεις και μπορείς να κάνεις, αξίζει να ασχοληθείς. Εν τω μεταξύ, και η σωματική σου κατάσταση και υγεία μπορούν να έχουν πολύ θετικές εξελίξεις, ίσως και να βρεις χρήματα για ένα σχετικό θέμα. Ο Άρης και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια εξαιρετική όψη που αφορά ταξίδια, σπουδές, τύχη και διεύρυνση των οριζόντων σου. Είναι αλήθεια ότι όλα μπορείς να τα δεις διαφορετικά, ενώ αυτή την περίοδο μπορείς και από αρνητικά συμβάντα να βγάλεις κάτι θετικό. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μετατρέψεις μια αδυναμία σε δύναμη και μια δυσκολία σε μια νέα ευκαιρία, κάτι που τώρα μπορείς να κάνεις εύκολα.

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. [email protected]com/ facebook.com/gsalamas

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr

To 2014 έχει ακόμη δρόμο. Κατέβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις από τον Γιώργο Σαλαμά

1 2 3