Κριός: Έρωτας ή πόλεμος; Με την έκλειψη στις 19/10 να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση για το αν θα εξακολουθήσετε να βρίσκεστε προσκολλημένοι στο “Εγώ” ή θα δώσετε χώρο στο “Εμείς”. Δεν έχετε καμία πρόθεση να συμβιβαστείτε αλλά αυτή τη φορά ούτε ο σύντροφός σας. Αξιολογείστε τις σχέσεις σας, αποφύγετε παρορμήσεις, ζήλειες, εντάσεις, ανταγωνισμούς  κι αν χρειαστεί πείτε το μεγάλο αντίο. Αν όχι, υπερασπιστείτε τη σχέση σας με όλο σας το είναι. Ο Άρης στην Παρθένο ανεβάζει τους ρυθμούς στην εργασία κι εφιστά την προσοχή σας στην υγεία. Υπερκόπωση, μολύνσεις και μικροατυχήματα βρίσκονται προ των πυλών.

Ταύρος: Το αγαπημένο σας μότο “Έχω άρα υπάρχω” κλονίζεται συθέμελα με την έκλειψη να πραγματοποιείται στον 12ο οίκο σας και την Αφροδίτη στον 8ο να ξυπνά την πιο ευάλωτη πλευρά σας. Η ψυχή σας αναζητά πιο βαθιές αλήθειες κι η ανάγκη αυτοπροσδιορισμού είναι πιο έκδηλη από ποτέ. Η πολυαγαπημένη σας ύλη περνά σε δεύτερη μοίρα και τα κεκτημένα όσα κι αν είναι δεν σας ικανοποιούν. Το νόημα της ζωής, η αγάπη, η συντροφικότητα θα σας απασχολήσουν έντονα. Ο Κρόνος κι ο Ερμής απέναντί σας σάς βοηθούν να αντιμετωπίσετε με σύνεση τα όσα σας απασχολούν και να ανακαλύψετε εκ νέου τον πραγματικό σας εαυτό.

Δίδυμοι: Αυτή η έκλειψη για εσάς που πραγματοποιείται στον 11ο σας καλεί να κοινωνικοποιηθείτε και να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο. Μοιραστείτε τα βάρη σας με τους άλλους και η ζωή θα γίνει ευκολότερη. Με τον Άρη στην Παρθένο ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον ίσως χρειαστεί την υποστήριξή σας, γεγονός που θα σας αποπροσανατολίσει από την εργασία σας. Η Αφροδίτη απέναντί σας σάς βοηθά όχι μόνο να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας. Απενοχοποιηθείτε από λάθη του παρελθόντος, κάντε αυτοκριτική και γιατί όχι ζητήστε συγγνώμη. Θα λυτρωθείτε.

Καρκίνος: Μια έκλειψη πάντα ή ισοπεδώνει ο,τι δεν μας εξελίσσει ή μας δίνει μια νέα ευκαιρία. Όπως και να ‘χει σκοπός είναι η ώθηση προς το σωστό δρόμο με ή χωρίς κόστος. Σε εσάς η έκλειψη πραγματοποιείται στον 10ο ανοίγοντάς σας πόρτες για επαγγελματική άνοδο και προσωπική αναρρίχηση. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος και να βρίσκεστε με τους σωστούς ανθρώπους. Σε αντίθετη περίπτωση θα κληθείτε εσείς οι ίδιοι να αποτινάξετε τον προσωπικό σας ζυγό. Εξάλλου ο Δίας σε ευνοϊκή όψη με τον Κρόνο και τον Ερμή εξακολουθούν να λειτουργούν σαν δικλείδα ασφαλείας για να πάρετε τις σωστότερες αποφάσεις.

Λέων: Με την έκλειψη στον 9ο οίκο σας θέλετε να ταξιδέψετε, να επεκταθείτε, να ξεκινήσετε σπουδές, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και γενικότερα να δραπετεύσετε. Ψυχραιμία γιατί ο Άρης στον 2ο δεν υπόσχεται τα καλύτερα για τα οικονομικά σας μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου και δεν ξέρω πώς θα υποστηρίξετε τα μεγαλεπίβολα σχέδιά σας. Αποφύγετε τις σπατάλες κι επενδύστε στο συναίσθημα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας γλυκάνει τόσο που καμία μέλισσα δε θα θελήσει να μη δοκιμασει από τη γύρη σας. Ο Δίας εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο κι εφιστά την προσοχή σας σε όσα σας υπόσχονται αλλά δε γίνονται ή σε όσα συμβαίνουν χωρίς να τα ξέρετε.

Παρθένος: Η έκλειψη για εσάς πραγματοποιείται στον 8ο τον πιο” βαρύ “οίκο του ζωδιακού. Μη φοβού, μόνον πίστευε! Ευκαιρία να πάρετε την σκούπα και να καθαρίσετε – αγαπημένη σας συνήθεια εξάλλου- όλο το σπίτι της ψυχής. Να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος, να πετάξετε βάρη κι ενοχές, να συμμαζέψετε τα πεταμένα σας κομμάτια και να συναρμολογήσετε τον ολοκαίνουργιό σας εαυτό. Ο Άρης από το ζώδιό σας σάς δίνει όλη τη δύναμη που χρειάζεστε να αναγεννηθείτε και να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Βάλτε όρια και αναζητήστε νέους τρόπους επικοινωνίας. Οχυρώστε τον εαυτό σας και μη γίνεστε έρμαιο των επιθυμιών των άλλων.

Ζυγός: Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού- Ζυγού χτυπά την πόρτα του 7ου οίκου σας δηλαδή της κατοικίας εκπρόσωπος της οποίας είστε εσείς και μόνο εσείς. Ισχυρός σεισμός προβλέπεται για τον οίκο των σχέσεων κι όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ό,τι χτίστηκε σε γερά θεμέλια θα επιβιώσει -με κάποιες ρωγμές ίσως- ο,τι πάλι στηριζόταν στον αέρα απλώς θα γκρεμιστεί! Μην αναλωθείτε σε οδυρμούς πάνω από τα χαλάσματα. Χτίστε νέο οικοδόμημα που θα καλύπτει επιτέλους τις ανάγκες σας. Μην ενδώσετε στη φοβία σας για τη μη διατάραξη της ισορροπίας και κουκουλώσετε τα θέλω σας γιατί σύντομα θα γυρίσουν πίσω και θα σας πνίξουν. Rock the boat baby!

Σκορπιός: Ο Κρόνος προχωρά για τα καλά στο Β δεκαήμερο δοκιμάζοντας την ομολογουμένως αστείρευτη ψυχική σας δύναμη και υποχρεώνοντάς σας να πάρετε σημαντικές αποφάσεις βασισμένες στη λογική και να πειθαρχήσετε σε όποιους τομείς ήσασταν ανεξέλεγχτοι. Εκμεταλλευτείτε την παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας, όσο τουλάχιστον βρίσκεται σε ορθή πορεία μέχρι τις 21/10, επικοινωνήστε, εξομολογηθείτε,μην κρίνετε κι ελάτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα ταξιδάκι θα σας ανανεώσει. Με την έκλειψη στον Κριό καλό θα ήταν να προσέξετε την υγεία και την εργασία σας οι γεννημένοι το 3 δεκαήμερο. Είναι κι αυτός ο Κρόνος που καθιστά την ανάρρωση δύσκολη υπόθεση.

Τοξότης: Προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε όλους αυτούς που τόσο καιρό υπονόμευαν τη θέση και την υπόληψή σας. Θα έρθετε σε ρήξη με ανταγωνιστές και φροντίστε να βγείτε νικητές. Προσέξτε τα λόγια σας για να μη χάσετε το δίκιο σας. Η δύσκολη θέση του Άρη στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σας στην εργασία, και σας προτρέπει να δουλέψετε σκληρά. Οι φιλοδοξίες σας είναι μεγάλες και με την Αφροδίτη συνοδοιπόρο θα γοητεύσετε όχι μόνο το άλλο φύλλο αλλά και τους συνεργάτες σας. Η έκλειψη στον Κριό σας ενδυναμώνει και σας υπενθυμίζει ότι είστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Όλα εξαρτώνται από εσάς τόσο στο φλέρτ όσο και στην καριέρα!

Αιγόκερως: Άγχος, υπαρξιακές αναζητήσεις και ξεκαθαρίσματα τόσο στον οικογενειακό όσο και στον επαγγελματικό τομέα επιφυλάσσει η έκλειψη στις 19/10 για εσάς. Μη μείνετε με σταυρωμένα τα χέρια και αποφασίστε επιτέλους να αναλάβετε τα ηνία της ζωής σας. Διώξτε τις μαύρες σκέψεις και πάρτε πρωτοβουλίες. Η Αφροδίτη στον 12ο θα προβεί σε αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν ερήμην σας κι ο Άρης στην Παρθένο θα σας δώσει τη δύναμη που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τα κακώς κείμενα. Απαιτήστε ειλικρίνεια και διαφάνεια στις σχέσεις σας γιατί μόνο έτσι θα βρείτε την ηρεμία που τόσο πολύ χρειάζεστε. Προσοχή μην παραμελήσετε την υγεία και την εμφάνισή σας!

Υδροχόος: Επιλέξτε αν θέλετε να κλείσετε τις πληγές σας ή να αναμασάτε με πείσμα κι εμμονή ο,τι εκκρεμότητα υπάρχει στη ζωή σας. Ο Κρόνος στον Σκορπιό, ο Άρης στον 8ο και η σεληνιακή έκλειψη εκτός από καθυστερήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα σας υποβάλλουν σε μια ενδοσκόπηση άνευ όρων για να μπορέσετε να πάτε παρακάτω και να γιατρέψετε ο,τι πυορροεί. Κανείς δεν σας εγγυάται ότι είναι μια εύκολη διαδικασία αλλά σίγουρα κρίνεται απαραίτητη για την εξέλιξή σας. Ευτυχώς για εσάς η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει κοντά τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι λυτρωτικό να έχεις έναν ώμο να κλάψεις. Σωστά ;

Ιχθείς: Ο Άρης απέναντί σας σε δύσκολη όψη με τον Χείρωνα και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σας φέρνει αντιμέτωπους με τον “σημαντικό άλλο”! Σημαντικό συνεργάτη, σημαντικό εραστή, σημαντικό σύντροφο, σημαντικό γονέα, φίλο, παιδί; Οι ασαφείς σχέσεις γίνονται σαφείς αδιαφορώντας για το κόστος. Ξεκαθαρίσματα κι αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο και σας ζητούν να πάρετε θέση κι όχι να ξεγλιστρήσετε χαμογελώντας. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη και ο Δίας στον Καρκίνο εγγυώνται ότι όσα ξεκαθαρίσματα κι αν χρειαστεί να κάνετε σύντομα θα εισβάλλουν νέοι σημαντικοί άλλοι στη ζωή σας.