Κριός: Το σύμπαν αλλά και ο σύντροφός σας ζητούν επιτακτικά να πάρετε αποφάσεις και ν’ αναλάβετε πρωτοβουλίες αλλά ο ήλιος σε πτώση στον 7ο το καθιστά μάλλον αδύνατο. Ευτυχώς για εσάς ως καλή νεράιδα η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας ακουμπά με το ραβδάκι της αισιοδοξίας και σας παροτρύνει να ταξιδέψετε μακριά. Σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις ευνοούνται. Το σκωτσέζικο ντους που προκαλείται στην καριέρα σας από την κονταρομαχία Ουρανού – Δία -Πλούτωνα κυρίως για εσάς του β’ δεκαημέρου θα κλονίσει τα νεύρα και την υπομονή σας. Αποδεχτείτε την κατάσταση. Αναζητήστε πρόσωπα που προωθούν την εξέλιξή σας και απαγκιστρωθείτε από βαλτωμένες συνεργασίες!

Ταύρος: Είστε το κέντρο της γης ή τουλάχιστον έτσι νιώθετε με την Αφροδίτη στον 8ο να τονώνει την αυτοπεποίθηση αλλά και την κοινώς ομολογούμενη λυσσαλέα κτητικότητά σας. Μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο άλλο σας μισό γιατί η δύναμή σας αυτή την περίοδο είναι μάλλον τρομακτική και θα το τρέψει σε φυγή! Διπλωματία, τσαχπινιά και διάλογος είναι η συνταγή. Ερμής και Κρόνος απέναντί σας καθυστερούν τις εξελίξεις στα επαγγελματικά ή σας φέρνουν αντιμέτωπους με ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Η κοινή λογική και ο ρεαλισμός θα σας βγάλουν συχνά από το αδιέξοδο. Παρατηρείστε, κρίνετε, ζυγίστε κι έπειτα δράστε.

Δίδυμοι: Πράγματι, η παρουσία του Δία στον 2ο ευνοεί τα οικονομικά σας σε προκλητικό βαθμό συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Αποφύγετε να γίνετε σκλάβοι της απληστίας γιατί πολλές ευκαιρίες μεν θα σας δοθούν, στο χέρι σας είναι δε  να τις αξιοποιήσετε σωστά και συνετά. Βάλτε φρένο στην υπεραισιοδοξία σας αλλά και στην σπάταλη διάθεσή σας. Ένας καινούργιος έρωτας μετ’ εμποδίων δεν αποκλείεται να προκύψει αναπάντεχα καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται απέναντί σας σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό. Μέχρι τις 14 η παρουσία του Άρη από το λιοντάρι αποδεικνύεται εξαιρετικός αρωγός υποκινώντας σας να τολμήσετε όλα όσα μέχρι τώρα διστάζατε. Go ahead!

Καρκίνος: Ο Καρκίνος όταν αφοσιώνεται, αφοσιώνεται για τα καλά και με την Αφροδίτη στον 6ο δύσκολα θα αποφύγετε να μη μετατρέψετε τον επαγγελματικό σας χώρο σε δεύτερο σπίτι. Η δουλειά για εσάς αυτή την περίοδο θα είναι το Α και το Ω όμως προσέξτε μην παραμελήσετε το ταίρι σας. Δεν αποκλείεται βέβαια να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία στον επαγγελματικό σας χώρο αλλά με τον Ποσειδώνα στα ψάρια φροντίστε να μην περιπλανηθείτε σε μονοπάτια απατηλά. Ο Δίας σας καλεί να αναδείξετε τα ταλέντα σας και σε τρίγωνο με τον Ερμή έχετε όλα τα εφόδια να εισακουστείτε και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Προσοχή στις υπερβολές!

Λέων: Ναι, είναι γεγονός! Η Αφροδίτη βρίσκεται στον 5ο και σας χαρίζει έπειτα από καιρό ταλαιπωρίας όλα της τα δώρα (κυρίως για εσάς του α’ δεκαημέρου)! Χαρείτε, φλερτάρετε, διασκεδάστε και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Ο Άρης εξακολουθεί από το ζώδιό σας -μέχρι τις 15- να σας λούζει με αυτοπεποίθηση και λάμψη! Βγείτε από το καβούκι σας και διεκδικήστε γη και ύδωρ. Προσοχή όμως στον τρόπο γιατί ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό! Είστε τόσο ακαταμάχητοι που το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά για ν’αποφύγετε τους άπειρους θαυμαστές. Αυτό εξάλλου δεν κάνουν όλοι οι μεγάλοι stars ;

Παρθένος: Όταν όλα δίπλα σας μοιάζουν να καταρρέουν η οικογένεια και το σπίτι είναι το απόλυτο καταφύγιο. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη η εστία σας θα σας απασχολήσει πολύ και θα θελήσετε είτε να την ανακαινίσετε είτε να κλειστείτε εκεί περιμένοντας την μπόρα να περάσει. Η μπόρα βέβαια μοιάζει να είναι τέχνασμα του μυαλού σας εφόσον ο Άρης στον 12ο ενεργοποιεί όλες σας τις φοβίες, τις ανασφάλειες και σας αγκυλώνει σε μια πραγματικότητα που δεν δας ικανοποιεί. Στις 15 περνάει στο ζώδιό σας και θα σας δώσει την απαραίτητη δύναμη να κάνετε τα αναγκαία ξεκαθαρίσματα και να πάτε παρακάτω. Μέχρι τότε , there is no place like home.

Ζυγός: Κάποιες φορές χρειάζεται να κάνεις πρώτα πόλεμο για να έχεις ειρήνη. Όσο κι αν αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία σας, όσο κι αν ταράζει την αγάπη σας για αρμονία είναι πια γεγονός. Ο,τι αξίζει θα αντέξει, ό,τι δεν αξίζει θα περάσει στη λήθη. Ο Πλούτωνας, ο Ουρανός και ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις φροντίζουν να σας το θυμίζουν καθημερινά. Πάρτε αποφάσεις για τη ζωή σας κι ενεργοποιήστε το υπερεγώ σας. Εστιάστε στους στόχους σας και μόνο. Ένα μικρό ταξιδάκι θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε. Εξάλλου η Αφροδίτη στον 3ο ανοίγει το οπτικό σας πεδίο για να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για τα οποία εθελοτυφλείτε.

Σκορπιός: Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας σε σύνοδο με τον Κρόνο εντείνει την εξαιρετικά καχύποπτη και αναλυτική σας φύση. Θέλετε να ξέρετε την κάθε λεπτομέρεια , να ερευνήσετε τα πάντα εις βάθος , να παρέμβετε και να ανακαλύψετε τί κρύβεται κάτω από τις λέξεις. Όποιος προσπαθήσει να παίξει μαζί σας αυτό το διάστημα ας το σκεφτεί διπλά. Προσέξτε όμως μη γίνετε εμμονικοί και μην αμφισβητείτε τους πάντες και τα πάντα. Η Αφροδίτη στον 2ο προσφέρει μια ανάσα στα οικονομικά σας δίνοντάς σας ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας ποικιλοτρόπως. Με τον Άρη να μην σας αφήνει σε ησυχία για λίγο ακόμα στο Λιοντάρι καλό θα ήταν να έχετε έτοιμο ένα Plan B για κάθε περίσταση.

Τοξότης: Μετά τη μπόρα έρχεται νομοτελειακά το ουράνιο τόξο. Κι εκεί που νομίζατε ότι θα πνιγόσασταν μόνοι στην προσπάθειά σας να δαμάσετε τα κύματα έρχεται ως σωσίβιο η γλυκιά Αφροδίτη να σας βγάλει σώους και αβλαβείς στη στεριά! Ο Άρης από τον Λέοντα σε σύμπραξη με την Αφροδίτη από το ζώδιό σας και με τον Ουρανό στον 5ο σας επιφυλάσσουν απρόβλεπτους μοιραίους έρωτες και μακρινά ταξίδια. Μυστικές επαφές και συναντήσεις ευνοούνται καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον 12ο και θέλει να κρατήσει τις εξελίξεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σεβαστείτε τον!

Αιγόκερως: Τίς πταίει και κρατάτε σε συναισθηματική απόσταση τα κοντινά σας πρόσωπα; Η Αφροδίτη στον 12ο έρχεται να σας δώσει την απάντηση οδηγώντας σας σε μια μάλλον μοναχική ενδοσκόπηση κι αυτοκριτική. Πάρτε τον χρόνο σας και δείξτε σε αυτούς που αγαπάτε το πιο γλυκό σας πρόσωπο. Εξάλλου ο Ερμής στον Σκορπιό σας φέρνει πιο κοντά σε φίλους οι οποίοι είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να σας βοηθήσουν αυτή την ομολογουμένως δύσκολη περίοδο για εσάς με τον Πλούτωνα πάνω από το κεφάλι σας σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και τον Δία. Είστε δυνατοί -γνωστό- αλλά δεν είστε κι από ατσάλι.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη στον 11ο δίνει τροφή στις πνευματικές απολαύσεις που τόσο τους έχετε αδυναμία, σας φέρνει κοντά σε φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και σας υπενθυμίζει ότι έχετε μια ανθρώπινη, γήινη θα έλεγα καλύτερα πλευρά που όταν την ενεργοποιείτε γίνεστε ακαταμάχητοι. Στα επαγγελματικά σας φροντίστε να κάνετε τις απαραίτητες επαφές μέχρι τις 21 όπου ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος στον 10ο και να κλείσετε όλες τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Προσέξτε τη διατροφή σας και την υγεία σας γιατί ο Δίας από τον 6ο ίσως σας οδηγήσει σε γαστρονομικές και όχι μόνο υπερβολές!

Ιχθείς: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Ουρανό στον 2ο να είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές στην καριέρα και στο εισόδημά σας. Ίσως μια προαγωγή. ίσως μια πρόταση από το εξωτερικό – είναι και ο Ερμής στον 9ο- ίσως μια νέα  συνεργασία, ίσως αλλαγή αντικειμένου, ίσως ένα λαχείο που αγοράσατε στη δουλειά όμως θα σας αλλάξουν τη ζωή συθέμελα. Οι Σειρήνες εξακολουθούν να σας πλανεύουν με το γλυκό τραγούδι τους αφού ο Δίας στον 5ο δε σας αφήνει σε ησυχία. Μην σπαταλήσετε εκεί όλη σας την ενέργεια γιατί μπορεί να έχουν κεφάλι όμορφης γυναίκας αλλά το σώμα τους είναι αρπακτικού πουλιού.