Ρε παιδιά, εννοείται ότι το μέγεθος μετράει…

Δε θυμάμαι ποτέ να συζητώ με φίλη για την πρώτη φορά που έκανα ή έκανε σεξ με κάποιον και να μην αναφερθούμε στο πέος του. Ποτέ. Ναι, οι γυναίκες συζητούν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική τους ζωή. Τουλάχιστον, έτσι το βλέπουν οι άντρες που ένα άγχος για το πώς θα παρουσιαστούν στο στόρι, που ξεκινάει με την εξής φράση «το κάναμε με τον ….», το έχουν. Εμείς πάλι το βλέπουμε σαν μια γλαφυρή περιγραφή, να πώς θα περιγράφαμε στην κολλητή μας εκείνη τη φοβερή λεοπάρ γούνα που πετύχαμε μισοτιμής στο Meet Market, «βρήκα μια ωραία λεοπάρ γούνα, ήταν σε έκπτωση, την πήρα»; Τόσο στεγνά, τόσο ανάλατα; Τσου, τσου, τσου…

Θα πούμε για την υφή της, τα χρώματά της, πόσο ζεστή είναι, πόσο μας πάει, αν αναδεικνύει κώλο ή τον κρύβει, πόσο τυχερές ήταν που την ανακαλύψαμε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα ρούχα, πόσο γρήγορες ήμασταν που την αρπάξαμε την τελευταία στιγμή μπροστά από τη μύτη εκείνης της κοντής που ερχόταν με ταχύτητα από την άλλη άκρη, πόσα λεφτά γλιτώσαμε, πού θα την φορέσουμε, με τι θα την συνδυάσουμε και πολλά άλλα πράγματα που δεν τα αναφέρω γιατί θα φτάσω τις 2.000 λέξεις και δε θα έχω προλάβει να αναφερθώ στο θέμα της συζήτησης μας: το πέος.

Δεν μπορούμε λοιπόν να είμαστε γλαφυρές εάν δεν πιάσουμε στο στόμα μας (χμμμ..) το ανδρικό μόριο. Ο λόγος που το κάνουμε είναι γιατί αυτό μας αρέσει, πολύ. Πώς εσάς σας αρέσουν τα ολοστρόγγυλα, στητά στήθη ή ένας καλοσχηματισμένος, πλούσιος κώλος; Πώς εσείς ανατριχιάζετε (είδατε πόσο διακριτική είμαι στην επιλογή ρημάτων) στη θέα τους; Έτσι κι εμείς αντιστοίχως, εφόσον είμαστε ετεροφυλόφιλες, λατρεύουμε, ποθούμε, αποθεώνουμε ένα όμορφο πέος και φυσικά καυλώνουμε για πάρτη του. Κι ένας λόγος παραπάνω είναι γιατί μας αφορά και λειτουργικά. Θέλω να πω ότι μια ρώγα μπορεί να αξιοποιηθεί με ποικίλους τρόπους, όπως επίσης ένας πέος αλλά το δεύτερο είναι απαραίτητο εφόσον υπάρχει διείσδυση στην ερωτική πράξη (και είναι ωραία όταν υπάρχει).


Όπως και να ‘χει να ξέρετε ότι κατά κύριο λόγο είμαστε επιεικείς. Δεν περιμένουμε να αντικρίσουμε το Πέος του Φρανκεστάινγιατί δεν μας αρέσει κιόλας, αφού κατά κανόνα είναι επώδυνο και όχι ιδιαίτερα λειτουργικό (πολλές φορές τα πολύ μεγάλα πέη δεν έχουν ικανοποιητική στύση ή αργούν να έχουν μια δεύτερη ή τρίτη). Σκεφτείτε ότι το θέλουμε αρμονικό με το σωματότυπό σας, ή ελαφρώς πιο μεγάλο. Επίσης, κατά κύριο λόγο μας ενδιαφέρει το πάχος και όχι, τόσο, το μήκος καθώς εκείνο είναι που δημιουργεί την ηδονική αίσθηση τριβής στα τοιχώματα του κόλπου. «Είναι υπέροχο όταν το αισθάνεσαι να σε τσιτώνει τόσο όσο ώστε να προκαλεί ευχαρίστηση και όχι πόνο ή να αναρωτιέσαι εάν είναι ακόμη μέσα σου», λέει η Ε., ενώ οι περισσότερες ξέρουμε ότι όσο πιο υγρές είμαστε τόσο πιο έντονη έχουμε αυτή την ανάγκη, καθώς η φυσική λίπανση από την μια είναι απαραίτητη για να μην υπάρχει τραυματισμός από την άλλη αφαιρεί κάτι από την απαραίτητη «βιαιότητα» που ανάβει τις γυναίκες.

Τι συμβαίνει όμως αν το πέος είναι λίγο πιο μικρό από όσο θα θεωρούσαμε κανονικό; Τίποτα το φοβερό. Γιατί αν συνέβαινε τότε πολλοί από τους Έλληνες άντρες εκεί έξω θα έκαναν, σπάνια, σεξ. Σύμφωνα με το targetmap και τον παγκόσμιο χάρτη μεγέθους πέους σε στύση οι Έλληνες βρίσκονται κατά μ.ο. ανάμεσα στα 10,5 εκ. και στα 12,9 και αυτό είναι μόλις ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από το τελευταίο (9,30-10,5 οι Νοτιοκορεάτες και οι Ινδοί). Προφανώς υπάρχουν και Έλληνες με μεγαλύτερα πέη και με μικρότερα, απ’ όλα έχει ο μπαξές και με αυτά θα πορευτούμε.

Και πώς πορευόμαστε ώστε να μας αρέσει; Πώς μας αρέσει;

Μας αρέσει όταν δεν καυχιέστε γι’ αυτό και προπαντός όταν δεν εκβιάζετε κοπλιμέντα. «Ήταν τουλάχιστον άβολο όταν βρέθηκα στο κρεβάτι με τον Σ. και πριν ακόμη μπει μέσα μου άρχισε τα “σ’ αρέσει ο πούτσος μου;» και “έχεις δει καλύτερο;”», θυμάται η Μ. Μην κάνετε τέτοιες ερωτήσεις γιατί, ναι, είναι πολύ πιθανόν η εκάστοτε Μ. να έχει δει καλύτερο και ποιος ο λόγος να της το φέρετε στο μυαλό εκείνη την στιγμή που είναι απασχολημένη μαζί σας; Άλλωστε, το ρισκάρετε να σας απαντήσει ειλικρινά; Ακόμη περισσότερο μην κάνετε σχόλια για το μέγεθος σας, εκτός κι όντως είστε 100% σίγουρος ότι αυτό είναι κάτι το εξαιρετικό, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είναι σαν να παρουσιάζετε τον Πύργο Αμπελοκήπων (ούτε καν Αθηνών) ως Empire State Building. Αγόρια, ξέρουμε να μετράμε ορόφους, γι’ αυτό μην το παρακάνετε. Σε κάθε περίπτωση αν μια κοπέλα μείνει όντως έκθαμβη από αυτό που θα αντικρίσει και θα νιώσει, μην αγχώνεστε, δε θα διστάσει καθόλου να εκφράσει τον θαυμασμό της. Πάνε οι εποχές που ντρεπόμασταν να δείξουμε ότι πραγματικά μας φτιάχνει.

Μας αρέσει να είστε καθαροί και περιποιημένοι. Η καθαριότητα ειδικά σε αυτό τον τομέα είναι κάτι που κανείς δεν πρέπει να παραλείπει, ούτε καν αν τον έχετε 20+ πόντους γιατί θα είναι 20+ πόντοι που δε θα θέλουμε να πλησιάσουμε. Και όταν λέμε ότι μας αρέσει το βρώμικο σεξ, δεν εννοούμε ότι θέλουμε να μένετε άπλυτοι. Tο trimming είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία, τα έχω πει κι εδώ. Δεν χρειάζεται να ξυρίζεστε αλλά ας μην μας κάνετε να αισθανόμαστε σαν να αποκτήσαμε γενειάδα. Ναι;

Μας αρέσει να είστε ακομπλεξάριστοι για το πέος σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν ζητάτε επιβεβαίωση όπως είπαμε παραπάνω, αλλά χαίρεστε όταν την παίρνετε με το σπαθί σας. Επίσης, όταν δεν σας πειράζει να χρησιμοποιήσετε sex toys που σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι θέλουμε να αντικαταστήσουμε εσάς (αν ίσχυε αυτό θα παίζαμε μόνες μας μεσ’ στο σαλόνι μας) αλλά ότι μπορούμε να βρούμε μαζί επιπλέον τρόπους να ενισχύσουμε την ηδονή μας. Άλλωστε ξέρουμε ότι της γυναίκας ο οργασμός είναι μια άβυσσος. Ένα sex toy, όσο καλό κι αν είναι, δεν μπορεί να συγκριθεί με την ζεστή, παλλόμενη σάρκα, δεν έχει τη δική του ζωή, τις φλέβες και το αίμα που ρέει σε αυτές και μας αναστατώνει τόσο. Δεν είναι αντίζηλος λοιπόν, είναι σύμμαχος.

Μα πάνω απ’ όλα μας αρέσει να αισθάνεστε άνετα όταν εμείς το αποθεώνουμε. Δεν χρειάζεται να έχετε πάντα τον έλεγχο. Χαλαρώστε, αφεθείτε και επιτρέψτε στο κορίτσι να σας δείξει πόσο ερωτικά και όμορφα αισθάνεται με το σώμα σας, άρα και με το πέος σας. Ένα κορίτσι που περνάει όμορφα στο κρεβάτι θα θελήσει να σας το ανταποδώσει με τον θερμότερο ζήλο. Ξαπλώστε κι απολαύστε το.

Λίνα Ρόκου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Το 1998 ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού. Από το 2001 εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Share
Published by
Λίνα Ρόκου