Η συνέντευξη με τον Πρωθυπουργό πάντα έχει ενδιαφέρον. Ακόμα και αν οι ερωτήσεις δεν καίνε. Ακόμα και αν οι ερωτήσεις προσπαθούν να σε βγάλουν συμπαθητικό, ανθρώπινο, προοδευτικό, Ευρωπαίο. Όλοι οι υπόλοιποι γεννηθήκαμε στον κόσμο των ανίδεων. Ο Αντώνης Σαμαράς γεννήθηκε στη Γη. Στη Γη που είναι όλοι πατριώτες, δουλεύουν 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, ονειρεύονται την ανάπτυξη και έχουν όλοι wifi.

wifi

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει κάνει ποτέ λάθος. Έτσι πιστεύει αυτός τουλάχιστον. Και δεν θα κάνει ποτέ. Θεωρεί πως αν βάλει “όπως λένε στο χωριό του, το πρωτογενές πλεόνασμα στο μαντήλι” πως έχει κάνει την επανάσταση του. Το πρωτογενές πλεόνασμα τι σημαίνει όμως για τις 200.000 επιχειρήσεις που χρωστάνε στο ΙΚΑ; Τίποτε απολύτως. Ευτυχώς που άνοιξαν τα μαγαζιά την Κυριακή ώστε να μαζευτούν τα μπικικίνια για τις εισφορές.

Βέβαια να δούμε πως θα ψωνίσουν οι οικογένειες όταν η ευημερία τους κάμπτεται σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ.  Και η Ελλάδα ανήκει πια στον Δεύτερο Κόσμο. Αλλά ο επαναστάτης Πρωθυπουργός βλέπει μόνο ανάπτυξη. Και αν πας κόντρα σε αυτό πας κόντρα στην Ελλάδα που θέλει να πάει μπροστά. Ευτυχώς που θα έχουμε τσάμπα ιντερνέτ.

Από την άλλη η ζωή είναι ευχάριστη και στην Αθήνα  αν ξέρεις ότι δίπλα σου μπορείς να έχεις ανά πάσα στιγμή ένα μικρούλη. Τι μικρούλη; Έναν μικρούλη πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε, αν δεν το θεωρείτε αμερικανιά, και σαν διακοσμητικό νάνο στον κήπο σας. Εξαιρετικό το ρεπορτάζ της Δημοκρατίας. Περιμένουμε με αγωνία και αυτό στα μικρά ελαφάκια.

popagnada_onned

Και εκεί που περίμενες ότι θα τελειώσει η ημέρα όμορφα έρχεται ο Κωνσταντίνος Ζουράρις και σου λέει πως με το κόμμα Πυρίκαυστος θα προσπαθήσει να πάρει την εξουσία. Γιατί άραγε συνεχίζουν και μας απασχολούν τέτοιοι άνθρωποι; Γιατί μας αρέσει ο χαβαλές ή ποτέ δεν αντιληφθήκαμε τι σημαίνει πραγματικά να είναι κάποιος διανοούμενος. Και έτσι πιστέψαμε όλοι πως ο Ζουράρις  είναι ένας τέτοιος. Δυστυχώς δεν είναι. Μισή ντροπή δική του, μισή ντροπή δική μας.

Του προτείνω σαν “χαμούρα” που είμαι να πάρει τα παιδιά στο κόμμα του. Σίγουρα ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο γιουτουμπ τελευταία.

http://www.youtube.com/watch?v=qJTQ1g-VglY&feature=share&list=TLKI_bvs-8Q5HvvVz89jjpXDxFs8qKwC-p