Ένα spanking είναι λίγο, πολύ λίγο

Το spanking είναι ωραίο πράγμα. Κατ’αρχάς προκαλεί υπεραιμία στους γλουτούς,  φουλ ερωτογενή ζώνη, και ως γνωστόν η υπεραιμία συνδέεται άμεσα με την καύλα. Κατά δεύτερον, η ελαφριά αίσθηση πόνου ή τσουξίματος είναι επίσης συνδεδεμένη –για τους περισσότερους από εμάς με την ηδονή, δεν μιλάμε για χαρντκορίλες διότι αυτές είναι μια κατηγορία από μόνες τους. Επιπλέον, το spanking δηλαδή τα χαστου(κα)κια στον κώλο, είναι ένα παιχνίδι κυριαρχίας-υποταγής που δίνει έναν έξτρα kinky τόνο στην όλη φάση.

Το spanking μπορεί να εφαρμοστεί από κάθε ζευγάρι. Πάνω στην κάψα της στιγμής είναι από τα πιο απλά πράγματα που μπορούν να γίνουν και απαιτεί τα βασικά: μία παλάμη κι έναν κώλο. Και φυσικά συ-ναί-νε-ση όπως κάθε σεξουαλική πρακτική, ειδικά όταν αυτή εμπεριέχει ένα ποσοστό πόνου.

Αφού λοιπόν είμαστε σίγουροι ότι το θέλουμε και οι δύο κωλασμένα (συγγνώμη, δεν άντεξα) προχωράμε στο ψητό.

Οδηγία πρώτη: Κώλος είναι και πονάει

Αγόρια και κορίτσια που επιδίδεστε σε spanking, δεν βαράμε άγαρμπα. Τσεκάρουμε τις αντοχές αυτού που τις «τρώει» και αναλόγως πράττουμε. Ο στόχος μας δεν είναι να υποφέρει ο άλλος, ο στόχος είναι να το ευχαριστηθεί. Δε βγάζουμε τα νεύρα μας πάνω σε κωλομάγουλα, τον ερωτισμό μας εκφράζουμε μέσα από ένα παιχνίδι που παίζουμε και οι δυο (και οι τρεις, και οι τέσσερις κ.ο.κ.)

Οδηγία δεύτερη: Κώλος είναι και αντέχει

Από την άλλη δεν είναι τυχαίο ότι κατά κύριο λόγο είναι οι γλουτοί οι αποδέκτες του spanking. Είναι σημείο που δεν τραυματίζεται εύκολα ενώ η στρατηγική του θέση κοντά στα γεννητικά όργανα εξασφαλίζει σούπερ διέγερση σε όλη την περιοχή που μας ενδιαφέρει. Αν θέλαμε χάδια θα ζητούσαμε χάδια, ζητήσαμε spanking γιατί θέλαμε σφαλιαρίτσες στο κωλαράκι. Τόσο απλά.

Οδηγία τρίτη: Το spanking είναι καλύτερο όταν παίζουμε ρόλους

Κακά τα ψέματα. Το να σκάσει ένα χαστούκι στον κώλο ενώ βρισκόσαστε εσείς στα τέσσερα κι αυτός από πίσω σας είναι κίνηση σχεδόν ενστικτώδης. Είναι το σχήμα του κώλου τέτοιο, είναι που φουσκώνει, είναι ακόμη και ο ήχος που προκύπτει, είναι αυτή η αίσθηση κυριαρχίας είναι όλα τα παραπάνω στα οποία δεν μπορείς εύκολα να αντισταθείς.

Όμως το να ξαπλώσει ένας από τους δύο στους μηρούς του άλλου και να ξεντυθεί επί τούτου απαιτεί μια κάποια σκηνοθεσία. Είτε είσαι κορίτσι και σηκώσεις φουστίτσα, κατεβάσεις βρακάκι , είτε είσαι αγόρι και κατεβάσεις παντελόνι και εσώρουχο κάπως έφτασες μέχρι εκεί. Το ότι κάποιοι ως παιδιά έχουν φάει κάνα δυο ξυλιές στον ποπό από γονείς ή έχουν δει το σκηνικό να αναπαράγεται ως μαζική σεξουαλική φαντασίωση προσθέτει έξτρα πόντους διαστροφικής ευχαρίστησης, όπως άλλωστε όλα τα ταμπού. Τώρα αν θέλετε να υποδυθείτε το άτακτο κοριτσάκι που το συνετίζει ο μπαμπάς του, το ζωηρό αγοράκι που το τιμωρεί η δασκάλα του ή τον αθώο εξερευνητή ζούγκλας που τις τρώει από γορίλα (ναι, παιδιά περί ορέξεως…) δικό σας θέμα. Δώστε όμως λίγη ζωντάνια στον ρόλο με καμιά κουβέντα, κανέναν αναστεναγμό ή και με κάποιο sex toy. Α, και τώρα που είπα sex toy.

Οδηγία τέταρτη: Αυτά τα χέρια είναι μαχαίρια αλλά υπάρχουν και τα sex toys

Στα sex shops μπορείς να βρεις τα πάντα. Βίτσες, paddles, floggers μέχρι και χάρακες για όσους θέλουν να κάνουν το κρεβάτι τους έδρα και να παίξουν το teacher ‘s pet παρότι έχουν καμιά 20αριά χρόνια που πήραν το απολυτήριο του λυκείου. Απ’ όλα λοιπόν έχει ο μπαξές αλλά πολλοί ψηφίζουν παλάμη γιατί τίποτα σαν το χέρι που μαλάζει και μετά σφαλιαρίζει με αυξανόμενη ένταση κάνοντας τον κώλο σου να ανατριχιάζει και να τσούζει.

Οδηγία πέμπτη: Εξερεύνησε, χάιδεψε, φίλησε και μετά ρίξε τις ξυλιές σου

Εξερεύνησε με τη γλώσσα και τα χέρια σου το σχήμα των γλουτών. Την στρογγυλάδα τους, τις καμπύλες που σχηματίζονται, τη χαράδρα ανάμεσα στα δύο μάγουλα και εκείνο το σημείο που ενώνεται η σάρκα του κώλου με τα πόδια· είναι απίστευτα ευαίσθητο και ανταποκρίνεται με ανατρίχιασμα σε κάθε απαλό φιλί, άγγιγμα με την άκρη των δαχτύλων ή τη γλώσσα που αφήνει πάνω τους μια νοτισμένη λωρίδα, που έρχεται να δέσει με την υγρασία λίγο πιο πέρα. Προετοίμασε το έδαφος απαλά απαλά ώστε να είναι έτοιμο μετά να δεχτεί κάτι πιο ωμό, σκληρό (ουπς) και βίαιο.

Τέλος οι οδηγίες. Ούτως ή αλλως ο καθένας βρίσκει τον τρόπο του. Και η φίλη μου η Ελένη που είχε πάει σε κάποιο φεστιβάλ ερωτισμού στο Λονδίνο τον είχε σίγουρα βρει όταν μου είπε ότι κάποιος ειδικός στο spanking την έκανε να έρθει σε οργασμό επί τόπου, στο φεστιβάλ δηλαδή, με μια σειρά επιδέξιων χτυπημάτων στον κώλο. Τυχερό κορίτσι.

Λίνα Ρόκου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Το 1998 ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού. Από το 2001 εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Share
Published by
Λίνα Ρόκου