Μια μέρα ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης να συντάξει ένα σκληρό αντιρατσιστικό νόμο με απώτερο στόχο να περιορίσει τις ορέξεις της Χρυσής Αυγής. Υπουργός ήταν ο κύριος Ρουπακιώτης. Από το ρεπορτάζ της εποχής φαίνεται ότι το νομοσχέδιο το συνέταξε ο Κωνσταντίνος Καραγκούνης. Ο κ. Καραγκούνης είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Το νομοσχέδιο φάνηκε σκληρό στα πρωτοπαλίκαρα του Αντώνη Σαμαρά (Φαήλος, Λαζαρίδης και σία) και το γυρίσανε πίσω. Μάλιστα, στο ανασχηματισμό ο Ρουπακιώτης της ΔΗΜΑΡ γύρισε σπίτι του και ο Καραγκούνης επέστρεψε στη βουλευτική του ιδιότητα. Ο κυριότερος λόγος που δεν έφτασε το νομοσχέδιο στη Βουλή είναι γιατί οι “προοδευτικοί” σύμβουλοι του Πρωθυπουργού κατάλαβαν πως τα φιλαράκια τους οι παπάδες, που γουστάρουν να παρεμβαίνουν στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου, δεν θα μπορούσαν να λένε ό,τι κατεβάσει το Άγιο Πνεύμα στην γκλάβα τους.

Archbishop Of Constantinople; Bartholomew; Byzantine; celebration; Christian feast; Christianity; Church; Ecumenical Patriarch; feast; Greece; Greek; orthodox; Orthodoxy; priest; religion; religious; Thessaloniki; Vartholomeos; Βαρθολομαίος; Ε

Μαζί με τους πατριωτάρες που επηρεάζουν την κρίση του Σαμαρά συμφώνησαν τότε και διάφορα πρωτοπαλίκαρα του εκσυγχρονισμού (sic) όπως ο κύριος Λοβέρδος. Το βασικό επιχείρημα του συνταγματολόγου κομματάρχη ήταν πως υπάρχουν οι νόμοι για να περιοριστεί ο ρατσισμός. Κρατάμε, λοιπόν, ότι υπάρχουν οι νόμοι και πάμε στο σήμερα.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς έχει ξεσπαθώσει. Και γιατί να μην το κάνει;  Ό,τι και να λέει για το Σύμφωνο Συμβίωσης και την πιθανότητα να συμπεριληφθούν σε αυτό ομόφυλα ζευγάρια το δημοσιεύουν όλοι. Είναι η αντίθετη άποψη βλέπετε. Μέσα σε αυτά είπε και τα παρακάτω: πως το ” φοβερό αυτό αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας, του κιναιδισμού, του σοδομισμού, της αρσενοκοιτίας, της παρά φύσιν ασέλγειας, που προεκτείνεται στην παιδεραστία και παιδοφιλία, να παρουσιασθεί ως φυσιολογική κατάσταση, ως απλή διαφορετικότητα. Η πανανθρώπινη όμως συνείδηση ανά τους αιώνες γνωρίζει ως φυσιολογική συμπεριφορά τις σχέσεις ανάμεσα στον άνδρα και τη γυναίκα”. Ο άγαμος μητροπολίτης συνεχίζει πως ¨Για το σύνολο δε των Αγίων Πατέρων η ομοφυλοφιλία είναι το πιο σιχαμερό και ακάθαρτο αμάρτημα. Η υποστήριξη και αθώωση της ομοφυλοφιλίας αποτελεί μεγάλη ασέβεια προς το Θεό – Δημιουργό του ανθρώπου σε άρσεν και θήλυ και βλάσφημη κατάργηση του Ευαγγελίου”.

Και ερχόμαστε στο συμπέρασμα-ερώτημα: το να κατηγορείς δημόσια ανθρώπους ότι είναι “παιδόφιλοι και παιδεραστές” δεν αποτελεί δυσφήμιση, συκοφάντηση και δεν ξέρω εγώ τι άλλο; Νόμοι για να συνετίσουν την ταραγμένη σκέψη από τα πολλά λιβάνια του παππούλη δεν υπάρχουν; Και το κλασσικότερο: γιατί δεν επεμβαίνει ο εισαγγελέας;

Τα έργα τέχνης ξέρουμε να τα κατεβάζουμε, τους Έλληνες φονταμενταλιστές, όμως, τους αφήνουμε να κάνουνε ό,τι… τους φωτίσει ο Θεός!