CDC - Cartoon Dandy Comments

Καφενείο Red Carpet: Δείτε όλα τα looks από το Met Gala του 2022, τους Ολυμπιακούς του κιτς, σόρι(;) της μόδας ήθελα να πω

Κάθε πρώτη Δευτέρα του Μάη στο Metropolitan Museum of Art γίνεται το Met Gala, κάτι που η Vogue ανεπίσημα διαφημίζει ως τους Ολυμπιακούς της μόδας, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να λέγεται «φιέστα ξιπασιάς και υπερπλουτισμού με ασαφή dress code για να ρεζιλεύονται άθελά τους οι καλεσμένοι και να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε». Αυτή η ετήσια γιορτή της μόδας που μόνο o covid κατάφερε το θεάρεστο έργο να σταματήσει και αυτό για μία σεζόν μόνο, μη φανταστείτε, επέστρεψε στην κανονική ροή της και φέτος το θέμα ήταν Gilded Age, αλλά με modern twist, ώστε να εξασφαλιστεί το στοιχεία της ασάφειας και να μη δούμε το κόκκινο χαλί να γεμίζει κορσέδες και κρινολίνα. Λογικό αν με ρωτάτε με τόσα show στην TV που παραπέμπουν στην κοινωνία του 19ου αιώνα, μια κοινωνία που για παραπάνω από μισό αιώνα στην Αμερική θεωρούσε νόμιμη τη δουλεία και για όλο τον αιώνα χαρακτηριζόταν από ακραίες οικονομικές ανισότητες, έννοια που στην πραγματικότητα σημαίνει ότι οι πλούσιοι της εποχής φρόντιζαν να ζουν με χρυσά κουτάλια με την αφαίμαξη του λαού, σε βάρος των πολλών δηλαδή αν έγινα ήδη σαφής. Αυτές τις ταξικές ανισότητες κλήθηκαν να θυμίσουν στον πλανήτη οι celebrities που έλαβαν την πολυπόθητη πρόσκληση των χιλιάδων δολαρίων για το Met Gala άραγε; Δαιμόνιος υπαινιγμός, αν με ρωτάτε, στην post covid εποχή που ο κόσμος είναι πιο κατακερματισμένος και πιο άνισος από ποτέ.

Αρκετά όμως με την ιστορία και την κοινωνική συνείδηση, εδώ είναι ένα post για γελάσει το χειλάκι με τα πανάκριβα ρούχα που φόρεσαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί. Αν διερωτάστε αν είδα το κόκκινο χαλί του Met Gala 2022 μόνος μου, να σας πω ότι αφού δεν βρήκα παρέα για να δω τα Oscars και τα Grammys, σιγά να μην έβρισκα για το Met Gala που περιορίζεται σε ένα red carpet και μετά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα party για ανθρώπους που οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί γεμίζουν σε μία μέρα με ποσά που οι περισσότεροι χρειάζονται μία ζωή για να μην καταφέρουν να τα αποκτήσουν.

-Εγώ θα ρωτάω. Εσύ θα απαντάς. Δεν έχω όρεξη να κάνω κανένα σχόλιο σήμερα. Μάλλον.
-Ό,τι πεις, αλλά μην αμφισβητείς την άποψή μου και με διαολίζεις.
-Ποτέ. Δεν μου το επιτρέπει η απουσία αγωγής μου άλλωστε και τα table manners που δεν έμαθα.
-Kim Kardashian πρώην West και Pete Davidson.
-Α, το πιο καυτό ζευγάρι στο Hollywood.
-Α, γεια σου.
-Εννοείς Kim Kardashian Monroe, γιατί έβαψε καούκα πλατίνα και φόρεσε το iconic φόρεμα της Marilyn Monroe από την performance του “Χρόνια Πολλά, κυρ Πρόεδρε”.
-Πού το βρήκε;
-Γύρευε, πάντως το φόρεμα του Jean Louis με τα 6000 ραμμένα στο χέρι κρυσταλλάκια είχε δημοπρατηθεί για 4,81 εκατομμύρια δολάρια, άρα ήταν και το πιο ακριβό τσίτι -ρούχο εννοούσα- στην ιστορία της κρεμάστρας, της μόδας εννοούσα.
-Και πώς ήταν;
-Εκτός θέματος όπως και ο κωμικός σύντροφος της Pete Davidson που έχει μάλλον μόνο ένα καλό κοστούμι και το έβαλε σε αυτό το White Tie event. Dior Homme.

Φωτογραφία: EPA/JUSTIN LANE

-Από ζευγάρια τι άλλο είχαμε;
-Brooklyn Beckham Peltz και Nicola Peltz Beckham. Ελπίζω να λέω σωστά το ονοματάκια τους μετά τον γάμο.
-Και;
-Στεκόντουσαν με Valentino στα απόνερα της καριέρας των γονιών τους, όπως κάνουμε πάντα. Αυτοί πιο κοντά στο θέμα με έμφαση στην πλευρά του modern twist.
-Σου άρεσαν.
-Όσο το παγωτό φράουλα βανίλια. Θα το φάω αν με κεράσουν, αλλά αν με ρωτήσεις δεν θα παραγγείλω κιόλας.
-Άλλα ζευγάρια;

Φωτογραφία: EPA/JUSTIN LANE

-Gabrielle Union και Dwyane Wade με Versace.
-Κάψωσα.
-Όλοι μας ακόμα και αν το φόρεμα “κάθισε η κουμπάρα πάνω στο αβγό μελάτο που είχα φέρει για το παιδί και έδεσε τη μέση της για να το κρύψει”, όπως και η απουσία πουκάμισου στον Wade που μάλλον δεν φόρεσε επειδή δεν πρόλαβε να το πάει καθαριστήριο τους κατέταξε στη λίστα με τους λιγότερα ωραία ντυμένους.
-Άρα τους κακοντυμένους.
-Συ είπας.

Φωτογραφία: EPA/JUSTIN LANE

-Άλλα;
-Evan Spiegel και Miranda Kerr με Oscar de la Renta. Υπέροχοι, στο θέμα καλοντυμένοι σαν κότιλιον της εποχής που διοργανώθηκε με τα χρήματα που δεν κέρδιζε με την τίμια εργασία του ο λαός.
-Το βαραίνεις.

Φωτογραφία: EPA/JUSTIN LANE

-Ήταν και Kourtney Kardashian με Travis Barker που φόρεσαν Thom Browne. Ωραία τα ρουχαλάκια τους, αλλά επειδή είδα το νεό reality των Kardashians στο Hulu, αναγούλιασα μόλις τους πήρε το μάτι μου στο κόκκινο χαλί.
-Έχουμε πολλά ζευγάρια ακόμα;

 -Έχουμε Lily Allen με Chanel και David Harbour, Joshua Jackson και Jodie Turner-Smith με Gucci, Claire Danes με Lanvin και Hugh Dancy, Marcus Mumford και Carey Mulligan, Swizz Beatz και Alicia Keys με Ralph Lauren, Hugh Jackman και Deborra-Lee Furness με Tom Ford, Lisa Liberati και James McAvoy με Giorgio Armani, Joe Jonas και Sophie Turner με Louis Vuitton, Francesco Carrozzini και Bee Carrozzini με Alexander McQueen. Εσύ με ρώτησες.
-Ωχ πρέπει να ακούσω για όλα;
-Ναι.
-Πάμε.
-Lily Allen εκτός θέματος, αλλά ό,τι βρήκε έβαλε η γλυκούλα μεταξύ των οποίων και νέο πρόσωπο, David -The Icon- Harbour εντελώς on point με το ημίψηλο καπέλο αποδεικνύει ότι υπάρχει couture μέλλον για τους daddies.
-Επόμενο.

 -Joshua Jackson και Jodie Turner-Smith. Το πιο ωραίο ζευγάρι σίγουρα που οριακά σε κάνει να ξεχνάς το ταξικό μίσος για τους super rich.

 -Άλλο.
-Claire Danes και Hugh Dancy. Εντός θέματος, αν και το φόρεμα της Claire είναι μια υπενθύμιση ότι χωρίς τον Alber Elbaz ο οίκος αυτός προκαλεί μεγαλύτερη κατάθλιψη και από τον καπιταλισμό.

-Next.
-Swizz Beatz και Alicia Keys εντός και εκτός θέματος, με το φόρεμα της Keys αφιερωμένο στη Νέα Υόρκη όπως και όλη η καριέρα της – ακόμα δεν μένει στο L.A αν δεν κάνω λάθος. Του γιατρού οριακά κιτς.

-Άλλο.
-Hugh Jackman και Deborra-Lee Furness. Υπέροχοι με το μαλλί της Furness να κάνει αίτηση για αναγνώριση ως νέα πολιτεία των ΗΠΑ.

 -Άλλο.
-Lisa Liberati και James McAvoy. Εντός θέματος με τη Lisa να κρύβεται στη σκιά του James. Κάτι που θέλαμε να κάνουμε όλοι στη ζωή μας και δεν μπορούμε.

-Επόμενο.
-Joe Jonas και Sophie Turner. Έγκυος, goth κούκλα, βαμπιρέλα η Sophia Turner αφήνει ίσως το δικό της υπονοούμενο για τις ανισότητες της εποχής που οι πλούσιοι έπιναν το αίμα των φτωχών και ο άντρας αδιάφορος και βαρετός σαν τη μουσική του καριέρα.

 -Και το τελευταίο ζευγάρι.
-Francesco Carrozzini και Bee Carrozzini, δηλαδή η κόρη της Anna Wintour που διοργανώνει τη φιέστα αυτή. Αδιάφορη σαν τη μαμά της κληρονόμησε το θρυλικά κακό γούστο της σιδηράς κυρίας της Vogue.

– Βαρέθηκα με τα ζευγάρια. Δώσε μου star power.
-Vanessa Hudgens με Moschino και Jimmy Choo παπούτσια. Πολύ σέξι. Εντός θέματος. Τι κάνει άραγε στη ζωή της δάυτη;
-Δεν ξέρω. Βαριέμαι να κάνω google. Είδα παρουσίαζε το red carpet. Άλλο.

Φωτογραφία: EPA/JUSTIN LANE

-Emma Chamberlain με Louis Vuitton και Cartier κοσμήματα. Εντός θέματος το look, αλλά και ποια είναι αυτή;
-YouTube creator λέει.
-Pass πριν ακούσω κάτι άλλο.

 -ΟΚ. Επόμενο.
-Wendi Murdoch με ασήμι και φτερά στρουθοκάμηλου, ελπίζω faux, εκτός θέματος, αλλά με τη μοναδική ιδιότητα “πολύ πλούσια για να με νοιάξει το θέμα”.

-Άλλο.
-Anna Wintour με Chanel, η πρώτη κυρία της Conde Nast. Σταθερά κακοντυμένη, ακόμα και στο πάρτι της.
-Αυτό το λέω συνέπεια.

Φωτογραφία: EPA/JUSTIN LANE

-Στα ίδια βήματα και η Blake Lively με Versace ντουμπλ φας θα λέγαμε. Πάντα ντυμένη κάπως όχι ωραία, αλλά έχει τόσο χιούμορ που δεν μπορούμε να την κακιώσουμε. Μόνο να φοράμε μάσκα ύπνου όταν την κοιτάμε.
-Κακία.

Φωτογραφία: EPA/JUSTIN LANE

-H Janicza Bravo με Schiaparelli ήταν έργο τέχνης όμως, αν και δεν έχω αποφασίσει αν ήταν εντός θέματος.
-Ποιος χέστηκε κιόλας; Όλοι ό,τι θέλουν φοράνε. Αν ήταν ωραία, αυτό μετράει.

-Ο Tom Ford ντύθηκε Tom Ford φορώντας Tom Ford, δηλαδή απλά ένα κοστούμι που όμως παρέπεμπε στην εποχή.
-ΟΚ.

Φωτογραφία: EPA/JUSTIN LANE

-Η Annie Leibovitz ντύθηκε λες και είναι σε αίρεση.
-Μμμμ.

Φωτογραφία: EPA/JUSTIN LANE

-Η Kacey Musgraves με Prada πέτυχε το κόψιμο, αλλά μετά ένα παιδάκι που έπαιζε με γκλίτερ σκούπισε τα χέρια του πάνω στο ρούχο και δεν πρόλαβε να το καθαρίσει οπότε κράτησε μια βεντάλια να μπερδέψει.
-Ωωωω.

-Ο Harris Dickinson με Dior Men απέδειξε ότι αν έχεις ωραίο Dick-inson και είσαι κάπως εναλλακτικό αγόρι, κανείς δεν νοιάζεται το θέμα ή αν θυμίζεις και λίγο μπουφετζή σε σπα ριζόρτ.
-ΟΚ.

-Η Tommy Dorfman με Christopher Kane είπε θα βάλω λάτεξ που να λυσσάξετε και το έκανε.
-Μας άρεσε;
-Όχι, αλλά τι την νοιάζει τη γυναίκα.

-O Austin Butler με Prada ήταν εντελώς εκτός θέματος, αλλά παίζει και τον Elvis στο biopic που έρχεται και έπρεπε να πάει για promo για να ξεχάσουμε ότι έπαιζε στο Shannara Chronicles.
-Το ακούω.

 -Η Kaia Gerber με Alexander McQueen είναι η πρώτη φορά που με έκανε να ξεχάσω τη διάσημη μαμά της. Μου έπεσε το σαγόνι. Όπως και με τη Janelle Monáe με Ralph Lauren που μπέρδεψε τους αιώνες και κατέληξε στον μεσαίωνα, αλλά δεν με ένοιαξε κιόλας. Στην ίδια κατηγορία και ο Jordan Roth με Thom Browne που ήταν η μόδα προσωποποιημένη, αν και είμαι σίγουρος ότι κάποιοι γέλασαν.

-Ποιος γέλασε;
-Η Amy Schumer με Chloe που είναι γυναίκα κωμικός.
-Κρύο το αστείο σου.

-Σαν τη μόδα της Amy. Καυτό όμως το look της Maude Apatow με Miu Miu και Cartier κοσμήματα αποδεικνύει ότι η star του Euphoria είναι πολλά παραπάνω από δεύτερος ρόλος στη σειρά.
-Wow.

 -Όχι, πριν δεις της Amber Valletta με Azzaro που θα μπορούσε να είναι άγαλμα σε κτήριο της εποχής.

-Για Mindy Kaling με Prabal Gurung τι έχεις να πεις;

-Το λιλά δεν είναι το χρώμα σου, αλλά είμαστε MIndy stanners. Όπως και Kieran Culkin stanners που φόρεσε Dior Men και ήταν σαν διαφήμιση μπύρας από τα early zeros φορώντας αθλητικά με το κοστούμι.
-Method acting μου κάνει. Το ζει σαν Roy μάλλον.

 -Το ζει και ο Shawn Mendes με Tommy Hilfiger που καμία σχέση με την είχε με το θέμα, όπως και ο Shawn με την έννοια του ενδιαφέροντος.
-Burn.

-Αγάπησα Cynthia Erivo με Louis Vuitton γιατί σκούπισε με την ουρά της κάτι ψιχουλάκια που είχε από τα σνακ που έτρωγαν οι φωτογράφοι στο break τους, όπως έκανε και η Camila Cabello με Prabal Gurung, απλά η δεύτερη σε αντίθεση με την πρώτη ήταν κακοντυμένη.

-ΟΚ.
-Η Gemma Chan με Louis Vuitton σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της, δεν ξέρω τι σκεφτόταν.
-Αποκλείεται.

-Ήταν αυτό που είπα ότι είδα τον Sebastian Stan με total bubblegum pink Valentino που μάλλον δεν πήρε το μέμο και κράσαρε στο πάρτι.


-Άλλο;
-Ο Riz Ahmed μετά από το Met Gala θα πήγαινε για κυνήγι γαρίδας σε κάτι λιμνοθάλλασες.
-Που το ξέρεις;
-Η μπότα αγάπη μου.


-Η Emma Stone ήταν που θα έρθει και Αθήνα μεθαύριο;

-Ναι με Louis Vuitton κομπινεζόν με φτερά. Μες στο θέμα αν με ρωτάς. Όπως και ο Evan Mock με Head of State που τρόλαρε με το look του το Met Gala και τον αγαπάμε.

– Χωρίς λόγο. Απλά μου αρέσει. Όπως μου άρεσε και η Michelle Yeoh με Prabal Gurung που ήταν εκτός θέματος, αλλά προτιμώ τις ασιατικές αναφορές από την ταξική τοξικότητα του θέματος. Το είπα και ηρέμησα.


-ΟΚ. Πάμε παρακάτω και άσε το μανιφέστο.
-Sarah Jessica Parker με Christopher John Rogers και Philip Treacy δεν απογοητεύσε. Ήταν εντός θέματος και έμοιαζε με την Helena Bonham Carter που φοβήθηκε μην βγει κάτω από το φόρεμά της ο Tim Burton.
-Σκιάχτηκε.

-Δες μια Julianne Moore με Tom Ford που ήταν χάρμα οφθαλμών και φυσικά εκτός θέματος.


-Κάτι άκουσα ότι ο Jared Leto εμφανίστηκε δύο φορές.
-Όχι ακριβώς. Πρώτα βγήκε ο Fredrik Robertsson με Iris Van Herpen σε μία υπέροχη, αλλά εντελώς άκυρη εμφάνιση για το θέμα και όλοι πίστεψαν και είπαν ότι ο Jared Leto γιατί έμοιαζαν, αλλά τελικά δεν ήταν γιατί ο Jared Leto εμφανίστηκε λίγο μετά αγκαζέ με τον Michele της Gucci, φορώντας Gucci και τους δύο άντρες να είναι σαν δύο σταγόνες νερό.
-Άρα τρεις Jared Leto;
-Μπορείς να το πεις και έτσι, αλλά μετά θα πρέπει να πεις ότι εμφανίστηκαν δύο Glenn Close ή δύο Sebastian Stan, ανάλογα ποιον προτιμάς.

-Τι;
-Η Glenn Close φόρεσε ροζ Valentino και οριακά την ξεχωρίσαμε από τον Avenger της καρδιάς μας.
-Νιώθω μπερδεμένος στην τοποθεσία Αθήνα.

 -Θέλω κάτι πιο international.
-Έχω Hoyeon Jung με Louis Vuitton εντελώς εκτός θέματος, αλλά ούτε που την ένοιαξε μια και ακόμα όλοι μιλάνε για το Squid Game.

-Καμία άλλη ωραία;
-Η Alexa Chung με Christian Siriano, αλλά είναι τεχνικά πια στη showbiz; Δεν νομίζω.

-Νέο αίμα;
-Kodi Smit-McPhee με Bottega Veneta. Εκτός θέματος, αλλά δυναμική υποψηφιότητα για style icon του μέλλοντος.

-Εκτός από την Kim και την Kourt άλλες Kardashian δεν ήρθαν;
-Όλες. Η Kris Jenner με Oscar de la Renta, η Kendall Jenner με Prada, η Kylie Jenner με Off White και η Khloe Kardashian με Moschino.
-Ποια ήταν η χειρότερη.
-Όλες. Δεν τις αντέχω ακόμα και αν τις βλέπω. Το κάνω από μαζοχισμό όπως όλος ο κόσμος.

 -Δώσε μου κάτι indie να ξεπλύνω τη mainstremίλα.
-Erykah Badu και Francesco Risso. Είναι πάντα δικό τους θέμα και δεν ιδρώνει το αυτί τους.

 -Πέσαμε στο βαριά.
-Θες Ciara με Michael Kors; Ήταν να έκανε επιδρομή στη ντουλάπα της Ζωζώς χωρίς το μπρίο της δεύτερης.

 -Όχι, κάτι πιο νεανικό.
-Έχω Sydney Sweeney με Tory Burch εκτός θέματος, αλλά έτοιμη να παντρευτεί σε περίπτωση που η περίσταση το απαιτούσε.

 -Το icon η Lizzo;
-Ήρθε με Thom Browne και το πνευστό της που την έκανε διάσημη. Εντυπωσιακή και εντυπωσιακά εκτός θέματος.

 -Πήγαμε στις τραγουδίστριες;
-Ναι, για αυτό σου έχω Katy Perry με Oscar de la Renta που ήταν υπέροχη. Σαν τη μουσική της τρία album πριν.
-Πολύ de la Renta.
-Ναι, φόρεσε και η Kerr. Ντύθηκε μπομπονιέρα στον γάμο της Sydney Sweeney.

 -Κουράστηκα. Πολλά τα looks.
-Κάνε κουράγιο. Τελειώνω. Σε λίγο όμως.
-Τώρα που θα με πας;
-Sza με Vivienne Westwood. Εντός θέματος. Οριακά κιτς. Ναι από μένα.
-Θέλω κάτι σκοτεινό.

 -Έχω Karlie Kloss με Givenchy. Φόρεσε κάποια εσώρουχα turned ρούχα με δαντελίτσα μαύρη που δεν λερώνει Και Rosalía έβαλε Givenchy και γυαλιά ηλίου γιατί το άστρο της την τυφλώνει. Ωραίος δίσκος το Motomami. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και το ρούχο της.

 -Τίποτα παραμυθένιο;
-Νύμφη πεταλούδα η. Olivia Rodrigo με Versace. Υπέροχη, σαν κουφετάκια που έχει ξαναφάει αλλά πάντα θες να σνακάρεις. 

– Φόρεσε άλλη Versace;
-Η Cardi B που πήγε στο Παρίσι και έκλεψε χρυσαφικά που βάζουν στις γέφυρες για να κάνει φόρεμα.
-Την είδα και δεν είμαι εδώ για αυτό.

 -Σε εκτός θέματος αλλά ανταγωνιστική εμφάνιση έχω Oscar Isaac με Thom Browne. Με μέλλον της αρρενωπότητας είναι το fluidity. Το διαβάσετε εδώ πρώτα.
-Ναι, εσένα περίμενε ο κόσμος για να το μάθει.

 -Kerry Washington με Tory Burch.
-Που κολλάει αυτό; 

 -Αλλάζω θέμα γιατί δεν μου άρεσε και είμαι εθισμένος στα αρνητικά συναισθήματα. Όπως αυτά που μου προκάλεσε η Cara Delevingne με Dior Haute Couture κοστούμι της και το σώμα βαμμένο χρυσό πτώμα από το James Bond.
-Μαγικό σκηνικό ακούγεται η φασούλι.

 -Δεν μιλάμε για Kid Cudi με Kenzo με φόρεσε όσα ρούχα δεν επιλέχθηκαν για το Harry Potter τελικά, ούτε για Gwen Stefani με Vera Wang που κάνει ως δια μαγείας την όραση όλων να εξαφανίζεται όταν βλέπουν το neon κίτρινο φόρεμα της, το οποίο ίσως φτιάχτηκε από κλεμμένα γιλέκα τροχονόμων.

 -Ωραία, τώρα θέλω να μάθω τη χειρότερη της βραδιάς.

 -Η Addison Rae με custom Michael Kors. Τραγωδία σαν την υποκριτική της ή σαν την Emily Ratajkowski με Altelier Versace που την ανταγωνίστηκε στην κατηγορία κακοντυμένη.

 -Χολή.
-Την έχω βγάλει. Σου είπα για Naomi Campbell με Burberry; Iconic όπως πάντα. Σε δικό της θέμα όπως πάντα.
-Check your lipstick πριν μιλήσεις για τη Naomi.

 -Ήταν και Kate Moss με αξεσουάρ την κόρη της με Burberry να ντεμπουτάρει στα πρωτοκλασάτα events.
-Νεποτισμός παντού. Και μετά λέμε για τον Μητσοτάκη.

 -Τι τον θυμήθηκες τον γρουσούζη. Ας δούμε μία θεάρα Maisie Williams με Thom Browne να ξεπλύνουμε το κάρμα μας.

 Και μιλώντας για ξέπλυμα πάρε και μία Gigi Hadid με Versace να κάνει channel Britney vibes και RuPaul drag race, αλλά όχι Gilded Age.

 -Θέλω και άλλες ωραίες εκτός θέματος.
-Hailey Bieber με. Saint Laurent και Tessa Thompson με Carolina Herrera. Είχαν τις φορεματάρες, είπαν θα τις βάλουν, ο κόσμος να χαλάσει.

 -Πιο αναπάντεχη εμφάνιση της βραδιάς;
-Irina Shayk με Burberry με μηχανόβια vibes. Έζησα. Όπως και για Bad Bunny με Burberry στο δικό υπέροχο κόσμο. Τέλειος.

 -Υπήρχε καμία ωραία στο θέμα;
-Jessica Chastain με Gucci που πρέπει να δώσει Oscar στον στιλίστα της.

 -Κάποιος που πρέπει να απολύσει τον στιλίστα του;
-Jacob Elordi με απλό κοστούμι που φωνάζει “τεμπελιάααααα”. Και Lenny Kravitz που μάλλον ντύθηκε κατά λάθος Σένα από το Hunger Games και δεν έπεισε.

 -Θέλω να πω για Sigourney Weaver με Michael Kors που λάτρεψαμε ακόμα και δεν πήρε κάποιο μέμο. Στο ίδιο mood και η Winnie Harlow με Iris van Herpen σε μία σχεδόν τέλεια εμφάνιση που παρέπεμπε σε τέχνη και όχι την κιτσερέλα του Met Gala.

 -Σε αφήνω να κλείσεις πριν ρίξω εγώ αυλαία.
-Billie Eilish με Gucci σαν τραγουδίστρια σαλούν και Phoebe Bridgers με Jonathan Simkhai και αγκαλιά τον καλλονό Paul Mescal, σαν θεία της Phoebe Bridgers. Όχι μια καλή εμφάνιση για τα indie κορίτσια που απογοήτευσαν στο φετινό Met Gala .

Γιάννης Τσιούλης

Share
Published by
Γιάννης Τσιούλης