Golden Dawn lawmakers at court / Οι βουλευτές της

Το θέμα των ημερών αναμφίβολα είναι η Χρυσή Αυγή. Δεκάδες αναλύσεων εκατοντάδες τοποθετήσεων χιλιάδες συζητήσεων, ωστόσο μέσα σε όλον αυτόν τον κυκεώνα μία είναι η φωνή και η άποψη που έσκυψε πάνω στα πεπραγμένα και έδωσε εκτός από στίγμα και θεώρηση, φως στο τούνελ του μέλλοντος (αυτή είναι εξάλλου κι η δουλειά του γράφοντος), προϊδεάζοντας μας για τις εξελίξεις. Ουφ… βάζω μία κάτω τελεία και σταματώ να προλογάρω και σας παραθέτω αυτούσια την ανάλυση που νομίζω θα αλλάξει το ρου της ιστορίας αλλά και τον τρόπο με τον οποίον θα αντιλαμβανόμαστε τις πολιτικές επιστήμες στο διηνεκές (κάψε κάψε).

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά όπου η «επιστήμη» τοποθετείτε πάνω σε πολιτικά ζητήματα. Να μην ξεχνάμε την μεγαλειώδη ανάλυση και πρόβλεψη της Comandande Λίτσας Πατέρας για την πτώση του καπιταλισμού.

http://youtu.be/gRVHW7i4YQI

Οι μέρες την αφθονίας σας λοιπόν είναι μετρημένες κι αυτό μας το δείχνει ο Άρης στον Ζυγό, μην σας πω κι ο Κώστας Κόλιας…

http://youtu.be/_-HGvwZ37xY

Προσωπικά εγώ συμπορεύομαι με αυτούς οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το θέμα της Χρυσής Αυγής και αναδείχθηκε, προκειμένου να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από ζητήματα μείζονος σημασίας, όπως ο κίνδυνος που ελλοχεύει για την συμμετοχή της χώρας μας στην προσεχή Γιουροβίζιον.

Την στιγμή μάλιστα που η Κύπρος ήδη ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει…

Ο μοντίέ! Ελλάς –Κύπρος Αποξ-ένωσις

 Όπως και να χει αδέρφια Venceremos…και για τους συντρόφοι της Μυκόνου Antonisremos