Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΥΣΙΚΗ

DISCOβόλτα #2 με τον Παναγιώτη Μένεγο

Το Rock ‘n’ Roll Circus κλείνει 15 χρόνια και τα γιορτάζει 5-7/3 με το καθιερωμένο sale. Το επισκεφθήκαμε λίγο νωρίτερα για digging βινυλίων και μουσική φιλοσοφία (BINTEO).
Βίντεο: Δημήτρης Τζουκμάνης
ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/03/2014

Πάει κάποιος καιρός. Σχεδόν 15 μήνες από την πρώτη DISCOβόλτα στο Plan 59 των Εξαρχείων με ξεναγό τον Mr Z. Τότε ήταν 2013, σήμερα έχουμε 2015, άλλαξαν πολλά όπως θα με ακούσετε να λέω στην εισαγωγή του βίντεο. Αλλά, η αγάπη για το επιληπτικό «ξεφύλλισμα» των εξωφύλλων στα ράφια των δισκάδικων παραμένει η ίδια.

Δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο της σειράς “DISCOβολτα”

Το Rock ‘n’ Roll Circus, το αθηναϊκό «σπίτι της μαύρης μουσικής», κλείνει φέτος 15 χρόνια, έχει την ηλικία της τρίτης χιλιετίας μα ήδη θεωρείται κλασικό στέκι των αθηναίων μουσικόφιλων. Θα τα γιορτάσει από την Πέμπτη 5 μέχρι το Σάββατο 7/3 με το καθιερωμένο sale που μπορείτε να βρείτε καινούριες κυκλοφορίες, επανκεδόσεις, μεταχειρισμένα (άρα ήδη αγαπημένα) δισκάκια και κρουαζιέρα στις ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών που αποχωρίζονται περισσότερο ή λιγότερο μονάκριβα αποκτήματά τους. Όπως λέει και η τελευταία ανάρτηση στο FB του καταστήματος:

«Γεμίζουμε ράφια, φτιάχνουμε δίσκους σε τιμές από 1-3 ευρώ, βάζουμε στις ίδιες τιμές ελληνικά LPs, αραδιάζουμε κούτες με cds και ταξινομούμε τα 45αρια μας. Όσοι είναι γρήγοροι, , θα προλάβουν τα tshirts μας, μια original promo κόπια του Ivory σε μισή τιμή, το Jukebox Mambo Vol 2 box με 30% έκπτωση και χιλιάδες ακόμη lps μεταχειρισμένα και καινούρια με 50% και 30% έκπτωση, αντίστοιχα».

 

Sequence 01.Still005

Στα 9 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα του βίντεο ακούμε:

Barbara Lynn, “You’ll Lose A Good Thing”

Shirley & Lee, “Let The Good Times Roll”

The 5 Royales, “Think”

José Prates, “Nana Imboro”

Red Saunders and His Orchestra, “Summertime”

Boz Scaggs & Duane Allman, “Loan Me A Dime”

Rock & Roll Circus, Σίνα 21, Κολωνάκι – 210 3620.144

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.