Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες ειδήσεις, κυκλοφόρησαν σήμερα, με διαφορά χρόνου, λίγων λεπτών, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο, την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Συγκεκριμένα, το News.247, επικαλείται επίσημο έγγραφο με σχετικό πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, σύμφωνα με το οποίο, δεν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα του Ζακ, στο περιβόητο μαχαίρι, που εντοπίστηκε στο κοσμηματοπωλείο.

Από την άλλη, το iefimerida.gr, επικαλούμενο πόρισμα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, αναφέρει ότι βρέθηκε γενετικό υλικό του Ζακ πάνω στο μαχαίρι, παραθέτοντας ακολούθως αστυνομικές πηγές, κατά τις οποίες, η μέχρι τώρα μη εύρεση αποτυπωμάτων, “μπορεί να οφείλεται και στο μικρό μέγεθος της λαβής του μαχαιριού, αλλά και στο γεγονός ότι το κράτησαν κι άλλα άτομα”. 

Η υπόθεση του αδικοχαμένου Ζακ, έχει βρεθεί πολλές φορές ως πρώτο θέμα, σε διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ωστόσο, δύο εβδομάδες μετά, η δημοσιογραφική κάλυψή της, μάλλον περιπλέκει τη διαδικασία διαλεύκανσης της αλήθειας, παρά τη διευκολύνει.