Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
02.12.2022

To Facebook λανσάρει το δικό του dating app

Δείτε πως θα λειτουργεί και ετοιμαστείτε να κάψετε καρδιές.
To Facebook λανσάρει το δικό του dating app

To Facebook αποφάσισε να εισέλθει δυναμικά και στον χώρο του online dating, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο Mark Zuckerberg. Το νέο app μάλιστα, θα επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίζουν ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν συνδεθεί ως τώρα στο Facebook.

“Υπάρχουν 200 εκατομμύρια άνθρωποι στο Facebook που δηλώνουν ελεύθεροι στην κατάσταση της σχέσης τους”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Mark Zuckerberg στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της εταιρείας. “Είναι σαφές ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνουμε εδώ”.

Πως θα λειτουργεί;

Από το προφίλ σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο της καρδιάς για να εισαγάγετε αυτό που το Facebook ονομάζει “dating home”. Από εκεί, δημιουργήστε ένα dating προφίλ, το οποίο οι φίλοι σας στο Facebook δεν θα μπορούν να δουν.

Περιηγηθείτε στις κοντινότερες εκδηλώσεις και τις ομάδες που σας ενδιαφέρουν.

Στη συνέχεια, το προφίλ σας μοιράζεται με άλλα άτομα που πηγαίνουν στην εκδήλωση που σας ενδιαφέρει και θα μπορείτε να δείτε ποιος παρακολουθεί και το προφίλ σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε μια ιδιωτική συνομιλία αν βρείτε κάποιον που σας ενδιαφέρει.

Το Facebook λέει ότι οι συνομιλίες θα είναι μόνο με τη μορφή κειμένου ως «μέτρο ασφαλείας», και οι συνομιλίες γνωριμιών θα παραμένουν ξεχωριστά από τα υπόλοιπα μηνύματα και το WhatsApp.

(Πηγή)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.