Το Beat, η κορυφαία εφαρμογή κλήσης ταξί στην Αθήνα, παρουσιάζει τα Beaty Awards για το 2018. Τα Beaty Awards είναι εδώ για να αναδείξουν και φέτος τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην πόλη για τη χρονιά που πέρασε.

Η Αθήνα μάς προσφέρει αμέτρητες επιλογές κι όλες είναι ένα Beat μακριά. Ποια είναι όμως τα μέρη που επισκέφτηκαν περισσότερο οι χρήστες της εφαρμογής με ένα Beat; Οι επιβάτες «μίλησαν» μέσα από τις επιλογές τους κι επειδή το Beat αγαπάει την Αθήνα όπως κι εκείνοι, τους «άκουσε». Με ανάλυση των δεδομένων του Beat από όλες τις διαδρομές της χρονιάς, μπορούμε να έχουμε ακριβή εικόνα για το πώς κινήθηκαν οι επιβάτες το 2018.

Οι προορισμοί με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα

Οι κύριες κατηγορίες που βραβεύονται από το Beat αφορούν προορισμούς για φαγητό, καφέ, ποτό, ψυχαγωγία, ψώνια κ.α.

Ποια είναι τα σημεία με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα; Ποιο είναι τα πιο αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων για το 2018; Που είδαν οι επιβάτες του Beat τις περισσότερες ταινίες φέτος; Ποιο νέο καφέ ανακάλυψαν; Σε ποιο μπαρ διασκέδασαν; Ποιοι θα λάβουν το βραβείο;

Αναλυτικά, οι προορισμοί τους οποίους επισκέφτηκαν περισσότερο οι χρήστες της εφαρμογής με ένα Beat το 2018 για κάθε μια από τις κατηγορίες είναι:

Εστιατόριο: Balthazar, Αθήνα

Bar/ Club: Akanthus, Άλιμος

Καφέ: Peñarrubia, Άλιμος

Εμπορικό κέντρο: The Mall Athens, Μαρούσι

Σινεμά: Village Cinemas Ρέντη, Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Πλατεία: Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα  

Με κάθε διαδρομή έως τις 20 Δεκεμβρίου, οι επιβάτες του Beat έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα – έκπληξη από τα βραβευμένα μέρη!

Σκοπός των Beaty Awards είναι να γίνουν θεσμός και κάθε χρόνο να ανακαλύπτουν από κοινού με τους χρήστες κορυφαίους προορισμούς, εξερευνώντας την Αθήνα όλο και περισσότερο.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και λίστα των νικητών των Beaty Awards μπορείτε να βρείτε στο thebeatyawards.gr

https://www.youtube.com/watch?v=-wQzGvGyo6Y