Για πρώτη φορά οι κορυφαίοι YouTube Creators και οι Influencers της χώρας θα βραβευτούν, με τους νικητές να προκύπτουν έπειτα από online ψηφοφορία του κοινού στο επίσημο site των βραβείων: viralawards.gr.

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στο Γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο, όλοι όσοι διαμόρφωσαν και επηρέασαν τις φετινές online τάσεις στην Ελλάδα, θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί, σε ένα λαμπερό show που δεν θα μοιάζει με τίποτα που έχει ξαναστηθεί στη χώρα μας.

Ποιοι δημιουργοί ξεχώρισαν σε comedy, gaming, beauty, cooking, fitness, μουσική, τεχνολογία και πολλές άλλες κατηγορίες; Θα το μάθουμε στις 6 Απριλίου, όταν και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Το τρίωρο show θα περιλαμβάνει πολλές πρωτότυπες και απροσδόκητες live εμφανίσεις, μεγάλες εκπλήξεις για το κοινό και φυσικά, τις βραβεύσεις των νικητών.

Τα Viral Awards 2019 θα παρουσιάσουν οι Δημήτρης Μακαλίας, Ζήσης Ρούμπος και Λάμπρος Φισφής. Οι τρεις ταλαντούχοι πρωταγωνιστές του Κ.Τ.Σ Reloaded μας υπόσχονται ένα πρωτότυπο πρόγραμμα με το πανέξυπνο χιούμορ και τον σπαρταριστό σχολιασμό τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Viral Awards 2019 θα ανακοινωθούν προσεχώς.
YouTube: https://goo.gl/GSgXkx
Facebook: https://goo.gl/tB9ZBp
Instagram: https://goo.gl/hdChgE
Έναρξη προπώλησης: Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στις 12.00 το μεσημέρι
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 13 ευρώ
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.public.gr, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης, Wind.