Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, το The Meltdown Project και η B L N K ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα διαγαλαξιακό καλωσόρισμα του 2019 σε μυστική τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας.
Το πρώτο επεισόδιο των Nowtopia Gatherings με τίτλο “Stories from Planet E” επικεντρώνεται στη Rave κουλτούρα, και στα στοιχεία εκέινα που κάνουν ένα party κάτι περισσότερο από “ένα ακόμη party”.
Η warehouse αισθητική του χώρου, μερικοί από τους καλύτερους djs της underground σκηνής, οι Performances από τα πολλά υποσχόμενα ClubKids της Αθήνας, τα 7KW ενός από τα καλύτερα custom-made ηχοσυστήματα, και τα διαστημικά light shows και decorations, διαμορφώνουν την τέλεια ατμόσφαιρα για ένα βράδυ που θα μείνει αξέχαστο!

DJs LINE UP
Andreas Palmer
Fro
Reaktiv
Object_a

PERFORMANCES:
curated by B L N K
Anna Maria Ctergiou
Kristof Yen
Alexander Excursio / Reject
Event link
Info


The Meltdown Project / Nowtopia
Το Meltdown Project ξεκίνησε τη δράση του το 2013 στην πόλη της Πάτρας, και αποτελεί μια κολλεκτίβα Djs. Έχει επιδοθεί σε αρκετές διοργανώσεις και συμμετοχές σε party με προσέλευση άνω των 3000, σε δημόσιους χώρους σε Πάτρα και Αθήνα.
Μέσα από τη Nowtopia η ομάδα στοχεύει στη δημιουργία αξιακά φορτισμένων events και gatherings προσανατολισμένα στην hype underground κοινότητα, που συνδυάζουν την ισότητα, αλληλεγγύη, τον σεβασμό στο διαφορετικό και την ελεύθερη έκφραση, με την ποιότητα του παρεχόμενου πολιτισμικού προϊόντος, μένοντας μακριά από κάθε είδους ταμπέλας, ως προς τη μουσική ή όποια άλλη αναφορά.

B L N K
Η ομάδα B L N K ιδρύθηκε το 2014 και αποτελεί μια πολιτισμική πλατφόρμα αφοσιωμένη στην επιμέλεια, παραγωγή και δημιουργία καλλιτεχνικών events. Είναι γνωστή από τη διοργάνωση των TSIKNOTEKNO στον κήπο της σχολής Καλών Τεχνών.
Ένα πραγματικό rave gathering με προσέλευση άνω των 1000 ατόμων κάθε χρόνο, που αποτελεί σημείο αναφοράς, και ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα events της Αθήνας. Βασικό μέλημα της B L N K είναι η δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος για την queer κοινόητα, και η συνεχής προώθηση της ελεύθερης έκφρασης των ατόμων.

31/12/2018 Μετά τα Μεσάνυχτα
Secret Location στο Κέντρο της Αθήνας

Προπώληση: 8€, στην Πόρτα 10€ με ποτό/μπύρα

Εισιτήρια