Η παρουσία του Ολλανδού DJ και παραγωγού στην παγκόσμια ηλεκτρονική σκηνή είναι πρόσφατη και καταιγιστική μαζί. Είναι παρών σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ & gigspaces όπως Awakenings, Reaktor, Rotterdamse Rave, Soenda, Berghain & Tresor, με ενέργεια που θερίζει, βαθύ, μεστό ήχο και ξεκάθαρα προερχόμενο από την techno, με αποτέλεσμα να έχει βρεί ήδη τον χώρο του στον χάρτη της σκηνής. Οι παραγωγές του στις: Monnom Black του Dax J, Self Reflection του Stranger, Binary Cells και Emerald(την τρέχει ο ίδιος) είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα του ήχου που πρεσβεύει.
Το μνημειώδες LSD EP στην Monnom Black, αντικατοπτρίζει την διαφορετικότητα και τις δυνατότητές του παραγωγικά, ένα EP που βρήκε άμεση υποστήριξη από τους Dax J, Marcel Dettmann, Luke Slater, Rebekah και Dave Clarke), ενώ το Return EP στην Binary Cells χαρακτηρίστηκε από το διάσημο βερολινέζικο δισκοπωλείο HARDWAX ως εξής: ‘’Excellent, spaced out, metallic techno pressure’’.
O Remco Beekwilder κερδίζει ολοένα και περισσότερη στήριξη μετά από κάθε dj set, κάτι που λέει πολλά για το στίγμα και την ποιότητά του.
Μαζί τους στα decks του six d.o.g.s, οι ιδιοκτήτες και residents της Analogue, Jerm, Μr.Μ & a.metz

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, μετά τα μεσάνυχτα
Εισιτήρια 8 ευρώ
Event Link
Analogue FB
Soundcloud