Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΒΙΚΟΣ Α.Ε., απέσπασε για πέμπτη φορά την κορυφαία διάκριση “TrueLeader” για το οικονομικό έτος 2017, στον ετήσιο θεσμό επιχειρηματικότητας που διοργανώνει ο όμιλος ICAP. Hσυνεχής εξέλιξη είναι πρωταρχικής σημασίας για τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε και η κινητήριος δύναμη για τη διαρκή ανάπτυξη των προϊόντων της, που πληρούν τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές και τα ανώτερα ποιοτικά κριτήρια. Πάντοτε προσηλωμένη στη φιλοσοφία της και πιστή στις αξίες της η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στις ηγετικές θέσεις του κλάδου της ως μια από τις πιο υγιείς επιχειρήσεις της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΒΙΚΟΣ Α.Ε. σημείωσε αύξηση προσωπικού της τάξεως του 9.5% και αύξηση 4.21% στον τζίρο της ooποίος διαμορφώθηκε στα  70.574.000€

Ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketingτης BIKOΣ Α.Ε., δήλωσε: «Όσο εύκολο και αν ακούγεται είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί η ολιστική προσέγγιση και η συνέπεια στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας σε όλο το φάσμα της λειτουργίας μας στο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρησή που βασιζόμαστε στο προσωπικό μας και βρισκόμαστε σε διαρκή ανάπτυξη σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, αυτή του νερού και των αναψυκτικών. Αυτό είναι που μας κάνει πραγματικούς ηγέτες. Ευχαριστούμε για 5η φορά και του χρόνου ξανά!»

Η φετινή βράβευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίουστο πλαίσιο «Επίσημης Τελετής»ως γιορτή του υγιούς επιχειρείν, στο ξενοδοχείο DivaniCaravelAthensΣτην εκδήλωση παρευρέθηκαν 300περίπου υψηλόβαθμα Στελέχη των σημαντικότερων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι της Κυβέρνησηςαλλά και των σημαντικότερων Φορέων Επιχειρηματικότητας της χώρας μας.