Αναστάτωση προκάλεσε πριν μερικές μέρες το γεγονός ότι, προγραμματισμένη εμφάνιση των Rotting Christ στην Πάτρα, ακυρώθηκε από τον Δήμο ύστερα από παρέμβαση της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, λόγω του, κατά τους ίδιους, υβριστικό όνομα της μπάντας.

Η συναυλία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Αίγλη, μεταφέρθηκε τελικά στον χώρο Metropolis, ενώ η πρόφαση για την μη παραχώρηση του χώρου Αίγλη από τον Δήμο Πατρών ήταν ότι έχει χαλάσει ο ηλεκτρολογικός πίνακας της αίθουσας και δεν διορθώνεται. Παρόλα αυτά η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στον ίδιο χώρο υποτίθεται πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Ο Γιάννης Αγγελάκας σήμερα μέσω της σελίδας του στο Facebook έκανε την παρακάτω δήλωση, στην οποία μεταξύ άλλων προειδοποιεί πως δεν πρόκειται να εμφανιστεί στην Αίγλη με την μπάντα του, αν δεν εμφανιστούν εκεί και οι Rotting Christ:

Rotting Greece

Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων. Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε,δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο. Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη.

Γ.Αγγελάκας