Η σειρά Nudes εξυψώνει το γυμνό κορμί σε όλες του τις εκφάνσεις. Δεν αναζητά το τέλειο, αλλά βρίσκει την τελειότητα στο πραγματικό και το τοποθετεί έξω από νόρμες, πεποιθήσεις και στερεότυπα. Μία πραγματική αποθέωση της γυμνής φύσης του ανθρώπου και όχι μία ηδονοβλεπτική απεικόνιση της γυναίκας.

Ο Μάριος Θεολόγης είναι φωτογράφος και ιδρυτής του Math Studio. Ξεκίνησε ως εικονογράφος και art director. H γοητεία της φωτογραφίας, το παιχνίδι του φωτός και της σκιάς, καθώς και η φωτορεαλιστική προσέγγιση των εικονογραφήσεών του, σύντομα τον έκαναν να ασχοληθεί με τη φωτογραφία.

Αν και ειδικεύεται στη διαφημιστική φωτογραφία έχοντας διακριθεί αρκετές φορές σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανήσυχος καθώς είναι δε σταματά να αναζητά δημιουργικό διέξοδο έτσι ώστε να συνεχίσει να παραμένει ερωτευμένος με το αντικείμενό του.

Βρήκε την ισορροπία ανάμεσα στην τέχνη και το επάγγελμα δημιουργώντας μία σειρά από γυμνές φωτογραφίες με ξεχωριστό αισθητικό αποτύπωμα. Τα γυμνά σώματα του Μάριου Θεολόγη αλληλεπιδρούν διαρκώς με το φυσικό περιβάλλον, άλλοτε του επιβάλλονται, άλλοτε του παραδίδονται άνευ όρων, γίνονται ένα με αυτό.

Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 στις 20:00
Big Mouth Bar Γ. Γυφτοπούλου 8, Χαλάνδρι τηλ. 21 0681 5505

Διάρκεια έκθεσης: 7 – 21 Μαρτίου 2019
Ώρες λειτουργίας: Κατά το ωράριο του καταστήματος

Είσοδος Ελεύθερη