Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
03.10.2022

Δύο θερμαινόμενους χώρους ανοίγει ο δήμος Αθηναίων για τους άστεγους

Σε κατάσταση ετοιμότητας τίθεται εκ νέου ο δήμος Αθηναίων, λόγω των προγνώσεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού και παγετό στην πρωτεύουσα.
Δύο θερμαινόμενους χώρους ανοίγει ο δήμος Αθηναίων για τους άστεγους

Σε κατάσταση ετοιμότητας τίθεται εκ νέου ο δήμος Αθηναίων, λόγω των προγνώσεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού και παγετό στην πρωτεύουσα. Για τον λόγο αυτό, διαθέτει από σήμερα Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, δύο θερμαινόμενους χώρους για την προστασία των αστέγων συμπολιτών μας από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Για την υποδοχή και προστασία των αστέγων από το ψύχος θα διατεθούν οι παρακάτω θερμαινόμενοι χώροι, που θα ανοίξουν από τις 8 το βράδυ:

Στη Λέσχη Φιλίας Πανόρμου κ Βαθέως, Στάση Μετρό «Αμπελόκηποι»

Στη Λέσχη Φιλίας Αίμωνος 9 & Άστρους, Κολωνός

Παράλληλα, όπως αναφέρει ο δήμος σε ανακοίνωσή του, η Κινητή Μονάδα Φροντίδας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων καθώς και άλλα συνεργεία θα κάνουν επιτόπιες παρεμβάσεις σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι, μοιράζοντας ρόφημα, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες να απευθυνθούν στην 24ωρη γραμμή επικοινωνίας του δήμου Αθηναίων, 1595 για οποιαδήποτε πληροφορία ή έκτακτο περιστατικό, καθώς επίσης και στο τηλεφωνικό κέντρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ)  στο 210 5246515-6.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.