Το ταξιδιωτικό γραφείο Cosmorama Travel στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποφάσισε να καταργήσει τις εκτυπώσεις των εντύπων του συνεισφέροντας έτσι στην προστασία των δασών και του περιβάλλοντος. Επιπλέον, ένα τμήμα του οφέλους που προκύπτει από την κατάργηση αυτής της δαπάνης, το διαθέτει στην υποστήριξη του ΜΚΟ Αρκτούρος – ARCTUROS και συγκεκριμένα στην υιοθεσία τριών ζώων, της αρκουδίτσας Μπάρμπαρα, του λύκου Ραούλ και του ποιμενικού Ζέφυρου.
 
Η Διευθύντρια marketing του Cosmorama Travel, κυρία Μαρία Καββαδία δήλωσε:
 
“ Έχουμε ταξιδέψει σχεδόν σε όλα Τα Δάση του Πλανήτη.
 
Αναπνεύσαμε τον αέρα τους, ακούσαμε τον ήχο τους, μυρίσαμε τα αρώματά τους, χαθήκαμε στα χρώματά τους, αγγίξαμε την ομορφιά τους, αγαπήσαμε τις ζωές που μεγαλώνουν και ζουν μέσα τους. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι κι εμείς γι’ αυτά. Έτσι, εμείς στο Cosmorama Travel, τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική οικογένεια της Ελλάδας, αποφασίσαμε να αντικαταστήσουμε τα εκτυπωμένα σε χαρτί διαφημιστικά έντυπα (μπροσούρες) με την αμιγώς ηλεκτρονική τους μορφή, συνεισφέροντας έτσι στην προστασία των δένδρων, των δασών και άρα του ίδιου του πλανήτη μας. Επιπλέον, σαν μια επιπλέον συνεισφορά στο κοινό καλό, ένα μέρος του κόστους που θα είχαν αυτά τα έντυπα θα το προσφέρουμε ετησίως στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.
 
Συγκεκριμένα αναλάβαμε την υιοθεσία της γλυκιάς αρκουδίτσας Μπάρμπαρα, του περήφανου λύκου Ραούλ και του λεβέντη ποιμενικού Ζέφυρου! Τους καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας κι ελπίζουμε να το κάνετε κι εσείς!’’