Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
23.03.2023

Cameo των Mastodon στο 8ο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου του Game of Thrones

Μεταμφιέστηκαν σε «Wildlings» και ομολογούν πως η παραγωγή έχει εξαιρετικό catering.
Cameo των Mastodon στο 8ο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου του Game of Thrones

Πριν από μερικούς μήνες οι Mastodon συμμετείχαν στο δεύτερο mixtape του Game of Thrones “Catch the Throne Vol. 2”, με το κομμάτι “White Walker”. Η σχέση τους όμως με το GoT πέρασε σε επόμενο στάδιο, καθώς έκαναν μια εμφάνιση στο όγδοο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν που προβλήθηκε χθες, μετά από πρόσκληση του παραγωγού Dan Weiss, που λατρεύει την μπάντα.

Οι Brann Dailor, Βill Kelliher και Brent Hinds μεταμφιέστηκαν σε Wildlings και ο Brann Dailor είπε τα εξής για την εμπειρία του:

«Ήταν μία εμπειρία δίχως προηγούμενο. Το Game of Thrones είναι η αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά. Ήταν μία καταπληκτική εμπειρία, να κάνουμε τους Wildlings που σκοτώθηκαν και μετά επέστρεψαν στη ζωή από τους White Walkers. Είδα τους κολλητούς μου Brent και Bill να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια μου και εγώ ο ίδιος μαχαιρώθηκα στο στομάχι, ενώ μου έκοψαν και τον λαιμό αμέτρητες φορές και δεν με πείραξε καθόλου.

Αυτό με έκανε να εκτιμήσω ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι είμαι μέλος των Mastodon. Ήταν μεγάλη μας τιμή που γίναμε ένα μικρό κομμάτι σε μία από τις ωραιότερες ιστορίες που έχουν κινηματογραφηθεί, ενώ και το catering δεν ήταν καθόλου άσχημο».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.