Σαφείς αιχμές για τον τρόπο που γίνεται η αστυνομική έρευνα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου άφησε η δικηγόρος της οικογένειας Άννυ Παπαρούσου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του News 24/7.

Η βραδύτητα με την οποία έρχονται τα στοιχεία της υπόθεσης είναι τουλάχιστον «περίεργη» ανέφερε η κ. Παπαρούσσου ενώ πρόσθεσε ότι «δεν έχουν κληθεί μάρτυρες να καταθέσουν για την ΕΔΕ».

Η δικηγόρος της οικογένειας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν τα αποτυπώματα του Ζακ να μην έχουν βρεθεί σε κανένα αντικείμενο στο κοσμηματοπωλείο, ούτε και στο μαχαίρι.

Ο ισχυρισμός της οικογένειας ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να κλέψει αλλά για να προστατευτεί φαίνεται ότι ενισχύεται από τα ευρήματα, καθώς ο 33χρονος δεν άγγιξε κανένα από τα αντικείμενα μεγάλης αξίας που είχε μέσα το κατάστημα.

Η κ. Παπαρούσου πρόσθεσε ακόμη, ότι από το οπτικό υλικό που έχει συλλεχθεί φαίνεται ότι ο Ζακ ήταν σε κατάσταση ταραχής πριν ακόμα μπει στο κοσμηματοπωλείο και ότι υπάρχουν πρόσωπα που ήταν μαζί του, λεπτά πριν τον θάνατό του, αλλά ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί.